Parell de 160 euros

Les vambes d'esport de Justin Timberlake s'esgoten en cinc minuts

El calçat que llueix el cantant durant la seva actuació a la Super Bowl és una una versió moderna de les clàssiques Air Jordan de Nike

undefined41918117 topshot   singer justin timberlake performs during the halft180205144835

undefined41918117 topshot singer justin timberlake performs during the halft180205144835

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'actuació del cantant Justin Timberlake a la mitja part de la Super Bowl d'aquest any, un partit en què els Eagles s'han consagrat campionsels Eagles, ha fet parlar molt, no solament per l'espectacle i l'homenatge al desaparegut Prince, sinó també per les vambes d'esport que el cantant s'ha posat per conjuntar amb la roba que portava.

Les Air Jordan III són un disseny que l'artista ha creat per a Nike en col·laboració amb Tinker Hatfield, dissenyador de la marca. Les platgeres, una versió moderna de les clàssiques Air Jordan, han cridat tant l'atenció que en menys de cinc minuts estaven totalment esgotades a la pàgina web de Nike.

El preu del parell s'ha estipulat en 200 dòlars (una mica més de 160 euros), i cada sabata porta la firma de Timberlake i Hatfield a l'interior.

Malgrat estar esgotades a la web de Nike, encara se n'han pogut trobar en altres llocs web a un preu molt més elevat.

Notícies relacionades

De tota manera, l'exemplar de les vambes es podrà tornar a adquirir a la pagina web de la marca esportiva a mesura que la gira de Justin Man of the Woods vagi avançant. 

Segueix l'Extra a Facebook