L'ADN prova que Julio Iglesias té un fill secret de 40 anys

El resultat del test genètic s'inclourà en la demanda de paternitat que es presentarà ben aviat

 

 

1
Es llegeix en minuts

Julio Iglesias té un fill secret, un valencià de 40 anys. Així es desprèn d'una prova d'ADN que dona un resultat del 99,99% i que ha sigut difosa pel despatx d'advocats sevillà Bufete Osuna. La prova d'ADN, que s'ha registrat a Miami, anirà annexa a la demanda de paternitat que es presentarà ben aviat.

El caràcter "absolutament lícit i contundent de la prova biològica, unida a l'alt percentatge del resultat, s'uneix a la resta de documentació per, en l'escrit de demanda, demanar que es reprodueixi aquest resultat en el marc d'un procediment judicial", ha explicat el bufet. Bufete Osuna és un despatx especialista en aquest tipus de casos que ja va demostrar el 2016 que el torero Manuel Díaz és fill de Manuel Benítez 'el Cordobés', entre altres casos destacats.

Notícies relacionades

Fonts del bufet han explicat que aquest valencià ja va intentar fa anys demostrar que era fill del cantant però no ho va aconseguir llavors per un defecte procedimental.

Segons la versió d'aquest valencià, la seva mare va tenir una relació amb Julio Iglesias, fruit de la qual es va quedar embarassada. No ha sigut ella, sinó el seu fill, el que ha decidit iniciar el procés per reclamar la seva filiació, emparat per l'article 39 de la Constitució Espanyola, que conté l'empara i la garantia d'investigació de la paternitat per a totes les persones.