UNA GRAN FAMÍLIA

Els nou fills (coneguts) de Julio Iglesias

El cantant ha vist ampliada la seva descendència després que una prova d'ADN confirmés al 99,99% que tenia un fill secret de 43 anys

20190710 445216 javiersantose 1 1 / periodico

3
Es llegeix en minuts
DAVID PARREÑO MONT / BARCELONA

Al cantant Julio Iglesias se li coneixien vuit fills. Però ara s’ha descobert l’existència d’un de novè, un valencià de 43 anys, tal com ha confirmat aquest dimecres, 10 de juliol, un jutge. Després d’anys de batallar als jutjats, per fi ha aconseguit el seu objectiu el despatx d’advocats sevillà Bufete Osuna, que va presentar la demanda de paternitat amb una prova adjunta d’ADN (amb un resultat del 99,99% de fiabilitat).

Els seus tres primers fills –Chabeli, Julio José i Enrique– van néixer fruit del seu matrimoni amb Isabel Preysler, i cinc més –Miguel Alejandro, Rodrigo, Victoria, Cristina i Guillermo– els ha tingut amb la seva actual parella, Miranda Rijnsburger, amb qui es va casar l’agost del 2010, després de 20 anys de relació.

CHABELI IGLESIAS, LA PRIMOGÈNITA (46 ANYS)

La primera filla de Julio Iglesias amb Isabel Preysler viu a Miami després que el seu pare es mudés allà als anys 80 per motius de seguretat. S’ha deixat veure en multitud de programes de televisió, tant a Antena 3 com al canal llatí nord-americà Univisión. Allà, va presentar als anys 90 el seu propi programa: 'El show de Chabeli'. Va tenir un moment de protagonisme després del seu casament amb el fill del conegut arquitecte català Ricardo Bofill el 1993, però ara sembla haver après del seu pare l’art de mantenir secrets: el 2012 va anunciar que havia tingut una filla amb l’empresari Christian Fernando Altaba després d’un embaràs allunyada dels focus.

JULIO JOSÉ IGLESIAS, INTENT DE CANTANT (45 ANYS)

El fill mitjà de Preysler i Iglesias ha intentat triomfar als escenaris, sovint sota l’ajuda del seu pare, però no ha aconseguit destacar en la seva família. Ha llançat tres àlbums i en els últims anys ha intentat guanyar 'Tu cara me suena'. El 2012 es va casar amb la model Charisse Verheart. Malgrat que la parella ha fixat la seva residència a Miami, Julio Iglesias júnior està poques vegades a casa a causa dels seus compromisos professionals.

ENRIQUE IGLESIAS, (ETERN) NÚMERO U DE L’ESTIU (43 ANYS)

Enrique Iglesias continua en el duel amb Luis Fonsi per aconseguir que el seu èxit 'Súbeme la radio' sigui cançó de l’estiu i tingui més reproduccions que 'Despacito'. De moment, sembla aliè a la polèmica de la paternitat del seu pare i els embolics de la seva mare amb l’escriptor Mario Vargas Llosa. Segurament, és el fill que ha aconseguit més popularitat amb la seva professió. Fa més de dues dècades que està amb l’extennista Anna Kournikova, tot i que descarten casar-se (de moment).

MIGUEL ALEJANDRO IGLESIAS (20 ANYS)

És el primer fill de Julio Iglesias amb Miranda Rijnsburger. Li agradaria estudiar una carrera relacionada amb els negocis, segons la revista 'Hola'. Fa cinc anys, va sorprendre fent una entrevista al seu pare. "Dona’m un consell per enamorar una noia", o "¿recordes com va ser el teu primer petó?", van ser algunes de les preguntes que va fer a Julio Iglesias. "Tant de bo tingui més temps per continuar caminant el meu camí. Tant de bo que tinguis un camí molt llarg", li va dir el cantant.

RODRIGO IGLESIAS (19 ANYS)

És el segon fill fruit del seu matrimoni amb Miranda. Aquest mes d’abril ha fet 19 anys. Per variar, també vol dedicar-se a la música, com el seu pare. S’afegiria a Julio i Enrique en la llista d’artistes de la família. Rodrigo és un aficionat a la guitarra elèctrica.

VICTORIA I CRISTINA IGLESIAS (17 ANYS)

Les bessones Victoria i Cristina van néixer l’1 de maig del 2001, ja tenen 17 anys i volen ser models, com la seva mare. Totes dues tenen compte a Instagram on pugen fotografies en les quals ja es pot apreciar el seu talent com a models.

GUILLERMO IGLESIAS (11 ANYS)

Notícies relacionades

Julio Iglesias i Miranda Rijnsburger van tenir un altre fill, Guillermo, abans de casar-se el 2010. Guillermo ja té 11 anys i és tot talent amb la bateria.

EL NOVÈ FILL

Portada de la revista 'Semana' del 1992.

Javier Sánchez-Santos, un valencià de 43 anys, és el (suposat) novè fill de Julio Iglesias, segons una prova d’ADN. Aquest fill ‘secret’ hauria nascut quan Iglesias estava amb Isabel Preysler. El test genètic, amb un resultat del 99,99%, es va incloure en la demanda de paternitat que va ser admesa a tràmitLa prova de l’ADN, registrada a Miami, ha sigut difosa pel despatx d’advocats Bufete Osuna.