Anar al contingut

TONTERIES EN 'STREAMING'

Un youtuber perd un testicle per portar a terme el repte 'petó o puntada'

El jove peruà Will Zeven proposava a les noies jugar al 'pedra, paper, estisora' fins que va perdre amb una noia karateka

Un youtuber perd un testicle per portar a terme el repte 'petó o puntada'

Will Zeven és un jove youtuber peruà que s'ha guanyat més de 15.000 subscriptors a força de publicar reptes extrems, absurds i tontos. Menjar-se una panotxa de blat de moro clavada en un trepant, beure's d'una tirada el suc de 100 llimones (i no vomitar en l'intent) o posar-se un 'piercing' al mugró són algunes de les gestes que ha publicat el noi, a qui també li agrada pujar vídeos pujats de to, grollers i sexistes.

Doncs bé, Will Zeven ha traspassat la línia vermella del tot per un 'like' al veure's mutilat després d'un dels seus propis 'challenges'. El seu cas en recorda altres de també polèmics com el de 'caranchoa' o el que li va donar galetes amb pasta de dents a un captaire.

'PEDRA, PAPER, ESTISORA'

En aquest cas es tractava del repte "petó o puntada als ous" [sic]. Will Zeven buscava noies per jugar al 'pedra, paper, estisora'. Si guanyava ell, s'emportava un petó. Si guanyava ella, el que rebia l'interfecte era una puntada de peu a l'entrecuix. Però el tret li va sortir per la culata quan una d'aquestes joves li va pegar de tal manera -"Havia oblidat dir-li que sabia karate", diu la noia en el vídeo- que li va produir "rebentament testicular posttraumàtic".

Zeven va trigar tres dies a tornar a caminar bé. Després de dues setmanes de dolor, finalment, va anar al metge i va ser operat. 

Ell mateix ha pujat el vídeo resum dels fets, amb imatges de la intervenció en què li van extirpar el testicle. "El que em va passar no em fa vergonya, ni tampoc em fa ser menys home. Els meus genitals segueixen normals, podré tenir fills i relacions amb normalitat", ha explicat a 'El Mundo'. "Vull que això sigui un exemple per a les persones que vulguin fer el repte. Que prenguin precaucions", diu.