DOL A LES XARXES

La nòvia de Pablo Ráez el recorda amb una emotiva imatge a Instagram

La jove recupera una foto d'un tatuatge en què declarava el seu amor pel malagueny mort dissabte

pabloraezinstagram

pabloraezinstagram

1
Es llegeix en minuts

La nòvia de Pablo Ráez, el jove malagueny que va fer viral la seva lluita contra la leucèmia i que ha mort aquest dissabte, l'ha recordat aquest dilluns amb una emotiva imatge a Instagram. Andrea ha fet una captura d'una foto antiga d'una declaració d'amor a la seva parella i l'ha publicat a Instagram Stories (l'apartat on els usuaris d'aquesta xarxa social poden publicar fotos en el seu perfil durant un període de 24 hores).

La foto, que havia sigut publicada en aquesta mateixa xarxa social el 28 d'octubre del 2016, mostra un tatuatge que es va fer la noia en què es llegeix: "Sempre junts".

La jove Andrea va ser sempre un dels grans suports del malagueny, com s'encarregava de recordar ell mateix al seu compte d'Instagram. La parella es mostrava molt unida en les imatges que publicaven, i que eren àmpliament compartides pels seus seguidors.

Notícies relacionades

Des que es va conèixer la mort de Ráez, són nombroses les mostres de condol expressades a través d'Instagram i altres xarxes socials, així com els missatges d'ànim a la jove.

El noi, que tenia 20 anys, va morir a casa seva a conseqüència de complicacions després de rebre un segon trasplantament al novembre. Gràcies a la campanya que liderava Ráez en la lluita contra la leucèmia, les donacions de medul·la van augmentar un 1.300% a Màlaga.