CAMPANYA OPTIMISTA

Nens amb càncer versionen el '¡Resistiré!' del Dúo Dinámico el Dia contra el Càncer Infantil

L'oenagé llança un videoclip amb el conegut tema per fer més visible la lluita dels més petits davant una malaltia tan dura

’¡Resistiré!’, la campanya amb motiu del Dia Mundial del Càncer Infantil / periodico

’¡Resistiré!’, la campanya amb motiu del Dia Mundial del Càncer Infantil
’Making of’ del vídeo ’¡Resistiré!’ contra el càncer infantil.

/

2
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer Infantil la fundació Juegaterapia llança la campanya '¡Resistiré!', en què s'anima els més petits en la lluita contra aquesta terrible malaltia.

I com el seu nom indica, la peça central de la campanya és un videoclip en què els mateixos nens versionen la famosa cançó del Dúo Dinámico. Amb aspecte combatiu i ferotge, els més petits demostren la seva valentia en la lluita contra aquesta malaltia.

El videoclip el protagonitza l'Andrea, una nena que, estant ingressada a l'hospital, s'introdueix dins un videojoc i es converteix en cantant i ballarina.

SIS ANYS DE TRAJECTÒRIA

La fundació Juegaterapia va néixer el 2012 amb l'objectiu que, a través del joc, l'estada dels nens malalts de càncer que passen llargues temporades hospitalitzats fos més suportable. El 'leitmotiv' de l'oenagé -"la químio, jugant, passa volant"- fa que s'especialitzi a recollir consoles usades en bon estat i videojocs per a menors de 18 anys, i que els reparteixi en hospitals que disposin de zona d'oncologia infantil.

I ha anat creixent, recolzada per famosos com Pau Donés -a qui fa poc se li ha diagnosticat un nou tumor cancerigen-, Shakira o Tamara Falcó, i multitud de famosos reunits per l'empresa de cosmètics novaiorquesa Kiehl’s since 1851 que, en el desè aniversari de la seva arribada a Espanya, va donar a conèixer 'Kiehl’s LifeRide', un projecte per recaptar fons per a Juegaterapia.

BCN acollirà l'hospital de càncer infantil més important d'Europa 

El Camp Nou acull aquest dimecres l'acte de presentació del projecte per construir a Barcelona l'hospital especialitzat en càncer infantil més important d'Europa. El nou centre, que compta amb el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació Futbol Club Barcelona i el IESE Business School, necessitarà per a la seva construcció la col·laboració econòmica de ciutadans, empreses i institucions. Per a això es posarà en marxa una campanya de captació de fons. En l'acte de presentació, es podran veure imatges inèdites de Messi amb un grup de nens que pateixen aquesta malaltia.

Notícies relacionades

Un dels projectes més destacats de l'oenagé és 'El Jardí del meu Hospi', la creació d'espais d'oci per als petits malalts als terrats dels hospitals, com el Gregorio Marañón a Madrid, o els 'babypelones', una exitosa campanya de venda de ninos sense cabellsbabypelones -com els nens que reben quimioteràpia i radioteràpia per superar el càncer- apadrinada per multitud de famosos: Alejandro SanzPaula EchevarríaRossy de Palma...

En els últims 25 anys, el risc de mort per càncer en els nens i adolescents ha baixat un 47% i la supervivència a 5 anys ja arriba al 75% dels casos, segons dades de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). A Espanya es diagnostiquen anualment 1.500 nous casos de càncer infantil, i als països desenvolupats el càncer és la primera causa de mort per malaltia en els nens.