PROPOSTA PER A LES REUNIONS NADALENQUES

¿Què en saps del #mannequinchallenge, la nova bogeria d'internet?

Famosos com Beyoncé accepten el desafiament d''autocongelar-se', una moda que ja envaeix les High School dels EUA

La versió pètria del Harlem Shake es proposa tombar rl repte de l'ampolla

Beyoncé, i les seves companyes de les Destiny’s Child, han acceptat el repte del #Mannequinchallenge. / periodico

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

#Mannequinchallenge, el nou desafiament que entra amb força a internet, es postula com una alternativa creativa per superar les reunions familiars de Nadal que s'acosten. ¿Cansats de les lliçons del cunyat, dels regals de l'amic invisible i les baralles dels cosins...? Proveu de quedar-vos quiets i aguantar la postura mentre uns aguanten la copa i els altres s'abalancen sobre el massapà. Aguanteu la respiració i pitgeu el 'play' de 'Black Beatles', de Rae Sremmurd. Aquesta és la banda sonora dels vídeos que circulen a Instagram Twitter des de fa un parell de setmanes.

Quan encara alguns segueixen llançant l'ampolla a veure si cau dreta, lluny d'aquí, a l'altra banda de l'Atlàntic els estudiants -aquells que només es comuniquen per WhatsApp i que no es relacionen si no hi ha una pantalla pel mig, diuen-, han ideat una bona manera de trencar la monotonia i de passar-s'ho bé en grup. És com aquell altre -ja vell- repte del Harlem Shake, però en quiets.

DIRECTAMENT DE LES HIGH SCHOOL

La nova bogeria d'internet arriba directa des de les High School dels Estats Units i suma adeptes amb una gràfica de creixement exponencial. 

Quants més, millor. Quanta més gent participi en l'escena quotidiana congelada com si David Copperfield hagués passat per allà, millor. La dificultat de les postures que adopti el personal també afegeix valor al repte del #mannequinchallenge

TOT VA COMENÇAR AMB AQUESTS NOIS

Diuen que l'origen va ser aquest vídeo:

Diversos nois en una classe, enfilats a cadires i taules, adoptant diverses postures de grup, i una càmera registrant la coreografia pètria amb tràvelings. Curiosament, al vídeo original -gairebé 5.000 comparticions- li falta la cançó de les rèpliques que han seguit després.

Les coreografies han envaït altres espais de reunió juvenil. Vegeu què es pot fer en un gimnàs i amb uns pesos: 

BEYONCÉ TAMBÉ ACCEPTA EL REPTE

Alguns famosos, com Beyoncé, i les seves companyes de Destiny's Child (Kelly Rowland i Michelle Williams) també han gravat el seu propi #mannequinchallenge i ho han compartit a Instagram:

Notícies relacionades

Rae Sremmurd, el grup que paralitza tants adolescents, no pot estar més agraït amb la fama que li està reportant el #mannequinchallenge. En el següent vídeo apareixen en un concert portant a terme el repte a sobre de l'escenari. El màxim per a tots els fans de la nova moda: 

LES COMPILACIONS MÉS VISTOSES

Aquí teniu alguns exemples més del desafiament, així com algunes de les compilacions més vistoses: