BROMA RECURRENT AL MÒBIL

Rèquiem pel 'Negre de WhatsApp'

Amb l'última actualització del servei s'ha acabat enviar fotos la miniatura de les quals no es correspongui amb la imatge final

whatsapp-negro-050116

whatsapp-negro-050116

1
Es llegeix en minuts

Confirmat. S'ha acabat el famós 'Negre de WhatsApp'. El servei de missatgeria comprovarà a partir d'ara que la miniatura de la imatge que enviem es correspon amb la imatge que en realitat s'envia, excloent així l'enviament de 'fakes', inclòs el famós jove de color que des de fa mesos ronda pels nostres 'smartphones' (encara queda el típic amic que no es cansa d'enviar-lo de tant en tant a propòsit de qualsevol excusa, un bonic gatet, un pastís d'aniversari).

Fins ara WhatsApp, on la broma del jove extraordinàriament ben dotat s'ha compartit milions de vegades, ha sigut un 'clickbait' fantàstic per fer aquesta mena de gràcies amb 'fakes' o imatges falses. Però ja no serà possible.

BLOQUEIG A TERCERES APLICACIONS

Moltes 'apps', com Imagiapp o Z-Photo Fake, permeten fer de forma senzilla aquest tipus de muntatges. Però des d'aquesta setmana WhatsApp "deixa d'autoritzar l'accés a terceres aplicacions". Per seguretat, per evitar que tercers es puguin colar en el seu encriptat. 

Notícies relacionades

El servei de missatgeria comprovarà l'origen de les dues imatges abans d'enviar-les al destinatari.

El 'Negre de WhatsApp' va arribar a ser tan famós que fins i tot va tenir el seu 'fake'-entrevista a Youtube:

Temes:

Mems Whatsapp