EL 'TOUR' VA COMENÇAR AL MAIG

Un home està fent la volta al Regne Unit en bicicleta estàtica

Es diu Aaron Puzey i recorre el país usant unes ulleres de realitat virtual

biciestatica

biciestatica

1
Es llegeix en minuts

Fins avui s'han inventat molts aparells per fer de l'esport una experiència més còmoda o divertida, des de sabatilles de 'runner' d'última generació fins a càmeres resistents a l'aigua i adaptables a qualsevol mena d'aventura. Ara, un home supera els límits i s'ha proposat recórrer milers de quilòmetres des de casa seva

Parlem d'Aaron Puzey, un britànic que està recorrent el Regne Unit usant només unes ulleres de realitat virtual, una bicicleta estàtica i Google Street View. 

Com qualsevol de nosaltres, Puzey es dedicava a mantenir-se en forma exercitant-se mitja hora diària sobre una bicicleta instal·lada a la sala de casa seva. Aquesta activitat li començava a semblar una mica avorrida, així que, quan va veure que la tecnologia l'hi permetia, va decidir començar aquesta peculiar aventura. 

ES POT SEGUIR LA SEVA RUTA 'ON LINE'

A partir d'aquí, Aaron va desenvolupar Unity, la seva pròpia aplicació, que es basava en Github (un servei de 'hosting' per a projectes 'on line') i en API (una àrea de Google Maps per poder afegir imatges de satèl·lit), a més d'usar Samsung Gear VR, unes ulleres de realitat virtual que li permeten veure les zones que està recorrent. 

Notícies relacionades

Des que va començar el seu recorregut el 8 de maig, aquest britànic va crear una pàgina de Facebook i un blog on, a més de donar detalls tècnics, penja vídeos perquè els usuaris puguin seguir la seva ruta.

Segons el seu blog, la seva última parada va ser a Crawford i actualment es dirigeix cap al nord del país.