ÈXIT A LES XARXES

El Rubius publica el tuit més retuitejat d'Espanya i el quart a nivell mundial

El 'youtuber' espanyol voreja el milió de retuits i 580.000 'm'agrada' en dos dies

rubiuuus

rubiuuus / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

El Rubius ja no només és conegut pels seus vídeos de Youtube carregats d'humor, ni per anunciar refrescos a la televisió. Ara aquest 'youtuber' espanyol de 26 anys torna a estar a la palestra per publicar a la xarxa la paraula 'llimonada'. Aquest cítric ha aconseguit ni més ni menys que 980.000 retuits des de dissabte i segueix en augment i s'ha convertit en el missatge més retuitejat a Espanya i el quart a nivell mundial (a falta de la publicació oficial del rànquing de Twitter del 2016).

El missatge també ha aconseguit gairebé 700.000 'm'agrada', malgrat que el 'youtuber' demanés immediatament als seus seguidors que ignoressin el primer tuit fins que pugés un vídeo.

'UN REGAL PER A VOSALTRES'

Després de 40 minuts de publicar 'llimonada', El Rubius va publicar l'esperat vídeo. Proposava un sorteig en què els participants podien guanyar una PlayStation 4, una XBOX One, comandaments per a videojocs i un teclat de 'gamer', entre altres premis.

¿I per què 'llimonada'?, doncs perquè el 'youtuber' anunciava al final del vídeo, amb un toc d'humor, que també sortejava unes "llimones 4K" que, segons diu, ell mateix ha cultivat. I, per poder participar en el sorteig, els seus seguidors havien de fer retuit a la publicació en qüestió.

BOTÓ DE DIAMANT

En el rànquing dels més retuitejats de la història, davant del 'youtuber', se situa el 'selfie' de la gala dels Oscars 2014 que va publicar la presentadora Ellen De Generes, amb 3.314.101 retuits; un tuit de l'integrant de One Direction Louis Tomlinson que van compartir més de dos milions de persones; i un altre de l'analista polític indonesi Denny Januar Ali (amb 996.000 RT).

Aquest no és l'únic mèrit d'El Rubius. Fa menys d'una setmana Youtube va decidir premiar-lo amb el botó de diamant per haver arribat als 10 milions de subscriptors (i amb escreix, ja que actualment ja en té més de 20 milions). 

Notícies relacionades

El 'youtuber' és el tercer espanyol que rep aquest títol, juntament amb els seus companys de professió 'VEGETA777 i 'TheWillyrex i l'únic que ha participat en el vídeo que celebrava el desè aniversari de la plataforma. 

El seu canal de Youtube és actualment el que té més seguidors a Espanya, i està en el vuitè lloc en el rànquing mundial. Des que va començar, fa cinc anys, ha pujat més de 639 vídeos i el més vist té 37 milions de visualitzacions. 

Temes:

El Rubius