Secció recomanada per

ANIVERSARI D'UNA XARXA SOCIAL

Els 10 tuits més retuitejats dels 10 anys de Twitter

Cantants, polítics, actors i campanyes solidàries, entre els tuits de més èxit de la història

El ’Selfie’ dels Oscars Jared Leto, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Ellen DeGeneres, Bradley Cooper i Peter Nyong’o Jr., Channing Tatum, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad Pitt, Lupita Nyong’o i Angelina Jolie.

El ’Selfie’ dels Oscars Jared Leto, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Ellen DeGeneres, Bradley Cooper i Peter Nyong’o Jr., Channing Tatum, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad Pitt, Lupita Nyong’o i Angelina Jolie. / REUTERS / ELLEN DEGENERES

3
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

En els 10 anys que compleix aquest dilluns Twitter10 anysTwitter hi ha hagut tuits que han canviat el món, que han despertat somriures, que han passat desapercebuts i que han canviat la manera de veure el món. Aquests són els 10 tuits més retuitejats de la història dels 10 anys de Twitter:

10. ANDREW MALCOLM

Les campanyes virals solen ser un reclam a Twitter. La firma Pedigrí va anunciar que per cada retuit del seu tuit donaria un bol de menjar per a gossos a gossos necessitats. La resposta de la xarxa van ser 630.000 retuits.

9. ZAYN MALIK

Justo abans de deixar la banda de música One Direction, Zayn Malik va decidir confessar el seu amor a la xarxa social amb la també cantant Perrie Edwards. 671.000 retuits va tenir el seu missatge.

8. HARRY STYLES

De nou, One Direction. Aquesta vegada, Harry Styles, citant una cançó de Taylor Swift el dia del seu 22 aniversari. Gairebé 700.000 persones el van felicitar en forma de retuit.

7. NIALL HORAN

Oh, sorpresa. One Direction de nou. En aquest cas, Niall Horan enviava un tuit abans d'entrar en la banda, quan anava a participar en el concurs The X Factor en què esperava tenir sort. La va tenir: va triomfar i va entrar a la banda. 743.000 retuits.

6. BARACK OBAMA

Hi ha vida més enllà d'One Direction. Un nom que sonarà més que els integrants de la banda: Barack Obama. El president dels EUA va tuitejar el 7 de novembre del 2012, el dia que va ser reelegit, "quatre anys més" amb una foto on s'abraçava amb dona, Michelle Obama. 780.000 persones la van compartir.

5. HARRY STYLES

De tornada a Styles, d'One Direction. El seu missatge desitjant el millor a Malik, quan va anunciar que deixava el grup, va ser compartit per 791.000 persones.

4. DENNY JANUAR ALI

L'analista polític i acadèmic indonesi Denny Januar Ali va donar el seu suport al polític Jokowi, que optava a la presidència d'Indonèsia. Va obtenir gairebé 1 milió de retuits.

3. DENNY JANUAR ALI

De nou, l'analista indonesi, però aquesta vegada acompanyat d'un grup de nens com a mostra de rebuig a la discriminació "a Indonèsia i al món". Gairebé 1,5 milions de retuits.

2. LOUIS TOMLINSON

Notícies relacionades

Sí, de nou, One Direction. Aquesta vegada, Louis Tomlinson mostrava el seu "amor" per un altre dels components de la banda, Styles. Més de 2 milions de persones el van compartir.

1. ELLEN DEGENERES

I per últim, el tuit amb més retuits de la història (fins al moment). La presentadora, actriu i comediant Ellen DeGeneres es va fer un 'selfie' en plena cerimònia dels Oscar del 2014Ellen DeGeneres  Oscar del 2014 amb Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Kevin Spacey o Lupita Nyong’o, entre altres. Tres milions de persones ho van retuitejar i la foto va fer la volta al món. Per cert, no va ser improvisat: va ser part d'una campanya de màrqueting de Samsung, promocionant els seus telèfons de forma indirecta.

Temes:

Twitter