EN MARXA L''OPERACIÓ BIQUINI'

Les vambes de 'running', l'article esportiu més sol·licitat pels espanyols

Madrilenys, andalusos i catalans són els més interessats a posar-se en forma; riojans i navarresos, els que menys

mizuno-wave-rider-15-pisando-e1336446634248

mizuno-wave-rider-15-pisando-e1336446634248

1
Es llegeix en minuts

Amb l'estiu a tocar s'han de guardar els abrics, les bufandes, els guants i lluir-se a la platja. Molts es preparen per a aquest moment des de fa mesos, però alguns endarrerits aprofiten els últims dies per posar-se en forma i poder presumir de cos al sol. Per a això, són molts els que fan recerques a última hora d'articles esportius amb què posar en marxa la famosa 'operació biquini' de la forma més còmoda i senzilla. 

Segons dades, del comparador internacional idealo.es, el complement esportiu més sol·licitat pels espanyols són les vambes de 'running', amb més de 100.000 recerques l'últim any. 

Malgrat que s'ha convertit en un esport de moda, s'han de tenir en compte una sèrie de pautes a seguir en el 'running', sobretot si s'és un principiant en temporada d'estiu. Els consells més bàsics són hidratar-se bé, estirar-se abans i després de realitzar l'exercici, utilitzar un calçat còmode i adequat i, sobretot, no sortir a córrer en les hores de temperatures més altes

ALTRES TENDÈNCIES 

Notícies relacionades

A més de les vambes, idealo.es ha detectat altres tendències de moda en el món de l'esport. Per un costat, les polseres intel·ligents, 'gadgets' que actuen com un mesurador d'activitat tantoen els entrenaments com en les hores de son; i, per un altre, les ulleres de sol esportives, dotades d'uns vidres amb alts factors de protecció contra els rajos del sol, per als valents que s'exerciten amb altes temperatures. 

Pel que fa a xifres generals, els madrilenys són els que més articles esportius sol·liciten (24.565 recerques), seguits dels andalusos (18.880 recerques) i els catalans (15.559 recerques). Els menys interessats en articles esportius són els riojans (643 recerques) i els navarresos (1.682 recerques).