CONFLICTE DEL 'BANC EXPROPIAT'

El vídeo de l'àvia indignada de Gràcia que s'ha fet viral a Facebook

"Era una cosa que només ajudava, cosa que no fan els cabrons dels polítics", contesta una veïna del barri

yaya

yaya

1
Es llegeix en minuts

El desallotjament del 'Banc Expropiat' al barri de Gràcia de Barcelona, que ha provocat quatre dies i, sobretot, nits, de disturbis i que ha obert un conflicte polític a l'ajuntament, va portar una reportera d'Antena 3 aquest dimecres a desplaçar-se fins al districte i recollir les opinions dels veïns sobre el que estava passant.

Aquesta va ser la resposta d'una veïna que va respondre a la periodista:

"Doncs, què vols que et digui. A mi em sembla que aquest local és nostre, és de tot el públic, per la senzilla raó que l'hem pagat. Hem pagat aquest local, l'hem pagat tots els ciutadans corrents. ¿Per què ara vénen i ens el treuen quan era una cosa que només ajudava, cosa que no fan els cabrons dels polítics?"

Notícies relacionades

El Periscope ha sigut difós a la pàgina de Facebook de Spanish Revolution, i ja té 556.530 reproduccions i 17.348 són les vegades que s'ha compartit. 

La reportera, després de sentir les crues crítiques als polítics de la veïna, gira la càmera i remarca amb un "bé, aquí ho teníem, més opinions dels veïns...". Aquest gest és criticat en aquesta pàgina de Facebook amb el següent comentari: "Brutal resposta d'una veïna del barri de Gràcia a Barcelona després de l'intent de criminalització i manipulació informativa d'una periodista d'Antena 3. Per a aquelles persones que estimen l'opressor i odien l'oprimit".