ÉS LA DONA DE VILLAR

'La dona de rosa', l'altra protagonista de la final de Copa

Les xarxes van sucumbir davant la senyora que dormisquejava a la llotja d'autoritats

mujerderosa

mujerderosa

1
Es llegeix en minuts

Ni Messi, ni Iniesta, ni Piqué, ni les estelades, ni Ada Colau i Manuela Carmena a la llotja de l'estadi del Manzanares en la final de la Copa del Rei... El 'trending topic' que va irrompre amb més força diumenge a la nit va ser #LaMujerDeRosa, tal com es va batejar a Twitter la senyora vestida -i maquillada- en tons roses que s'avorria com una ostra mentre el FC Barcelona estava a punt d'aconseguir el doblet de la temporada davant el Sevilla.

Si la setmana passada es va fer famosa Bella Hadid, la 'nova dona de vermell', aquest diumenge ha irromput amb força la misteriosa dona de rosa. Asseguda darrere l'alcaldessa de Barcelona i del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, a la llotja d'autoritats va fer les delícies dels tuiters, que van comentar les seves capcinejades mentre els equips es disputaven la Copa en el terreny de joc. És més, en una ocasió les càmeres de l'estadi Vicente Calderón la van captar despertant-se de cop i somrient per, al cap de poc, tornar a tancar els ulls.

Notícies relacionades

Finalment, el misteri es va descobrir i es va saber que la senyora en qüestió és Ana Bollaín Domenech, dona ni més ni menys que del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar.

La seva 'migdiada' va ser convertida per molts usuaris en acudits com els següents:

Temes:

Copa del Rei