SEXE DARRERE DE LES CÀMERES

Úrsula Corberó desmenteix ara les orgies a 'Física o Química'

L'actriu surt al pas de la polèmica que han generat les seves declaracions sobre les relacions sexuals durant el rodatge de la sèrie

GRA714. MADRID, 06/02/2016.- La actriz Ursula Corberó a su llegada a la ceremonia de la 30 edición de los Premios Goya, que entrega la Academia de Cine, celebrada esta noche en el Hotel Auditorium de Madrid. EFE/JuanJo Martín

GRA714. MADRID, 06/02/2016.- La actriz Ursula Corberó a su llegada a la ceremonia de la 30 edición de los Premios Goya, que entrega la Academia de Cine, celebrada esta noche en el Hotel Auditorium de Madrid. EFE/JuanJo Martín / JuanJo Martín (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Úrsula Corberó va revolucionar dijous les xarxes al revelar les relacions sexuals que ella i els seus companys de la sèrie 'Física o Química' van mantenir durant el rodatge. "Follàvem tots amb tots i ningú s'enfadava", va assegurar l'actriu. Hores després, ha matisat les seves paraules: "Em sap molt greu que això s'hagi malinterpretat així, perquè mai hi va haver orgies", ha afirmat l'actriu, que ha sortit al pas de l'enrenou mediàtic i, sobretot, del malestar que les seves paraules han causat en alguns dels al·ludits. 

Notícies relacionades

"Guardo un record increïble de la sèrie, va ser una de les etapes més felices de la meva vida i em sap molt greu que s'hagi malinterpretat així, perquè no hi va haver mai orgies i Javier Calvo mai va anar vestit de grum", ha afirmat Corberó en declaracions a un reporter de Fórmula TV. "Érem joves i lliures i ens ho passàvem genial. Però d'aquí a dir.... Res d'orgies. No hi va haver cap orgia, per l'amor de Déu", ha insistit l'actriu, que ha explicat que després de l'enrenou s'ha sentit "en l'obligació d'aclarir-ho, pels meus companys". "Érem una 'chupipandi'. No hi ha res més a dir. Se n'ha fet una muntanya", ha insistit.

El cert és que mentre que alguns dels seus companys de rodatge, com Javier Calvo, avalaven la història de Corberó, altres, com Angy Fernández, lamentava que es traguessin les coses de context i que es posessin tots els actors de la sèrie "al mateix sac". "A 'Física o Química' treballàvem molt", apuntava Fernández.