Els 2.500 xinesos de vacances regalades desembarquen aquest diumenge a Barcelona

Quatre trens AVE traslladen els turistes des de Madrid fins a la capital catalana, on s'estaran fins dimarts

GRA037 MORALZARZAL (MADRID), 06/05/2016.- Los trabajadores del grupo chino Tiens, que se encuentran de vacaciones en España invitados por su patrón, el empresario Li Jinyuan, asistieron esta mañana a una corrida de toros sin sangre en la plaza cubierta de la localidad madrileña de Moralzarzal, dentro de las actividades lúdicas y culturales que llevan a cabo en Madrid y en Barcelona. EFE/Zipi

GRA037 MORALZARZAL (MADRID), 06/05/2016.- Los trabajadores del grupo chino Tiens, que se encuentran de vacaciones en España invitados por su patrón, el empresario Li Jinyuan, asistieron esta mañana a una corrida de toros sin sangre en la plaza cubierta de la localidad madrileña de Moralzarzal, dentro de las actividades lúdicas y culturales que llevan a cabo en Madrid y en Barcelona. EFE/Zipi / ZIPI / EFE

2
Es llegeix en minuts

El magnat xinès Li Jinyuan ha invertit més de 20 milions d'euros a regalar unes vacances a Espanya als 2.500 millors de treballadors  vacancesEspanya  2.500 millors de treballadors del Grup Tiens, una de les principals empreses de la Xina, que van aterrar aquesta setmana a Madrid, on s'estaran fins diumenge, quan viatjaran a Barcelona i acabaran a la capital catalana, el 10 de maig, la seva estada al nostre país. Per al trasllat des de Madrid han necessitat quatre trens AVE.

Aquest diumenge que ve serà el primer festiu addicional de botigues obertes a Barcelona després de l'autorització de l'ajuntament perquè els comerços puguin obrir en zones turístiques.

Els 2.500 visitants xinesos de l'empresa Tiens gastaran a Madrid al voltant de 4 milions d'euros i tornaran a la Xina amb "una foto amable" de la ciutat, segons ha informat l'ajuntament en un comunicat.

Aquests 2.500 directius xinesos de l'empresa asiàtica Tiens han assistit a un macroesdeveniment gastronòmic i cultural a la Casa de Campo, on han desplegat la bandera de la pau i han celebrat l'agermanament entre la Xina i Espanya. També han assistit a una corrida de toros sense sang i han visitat Toledo.

La visita d'aquests turistes xinesos, a més d'haver suposat una injecció important per al sector turístic i de serveis, ha sigut un esdeveniment amb pocs precedents per al nostre país com a destí turístic, no només a la premsa local, sinó als principals mitjans de comunicació internacionals.

El grup Tiens, que està present en 190 països i que es dedica a sectors com la nutrició, la salut, el sector immobiliari, turisme o l'educació, es vol obrir a les empreses espanyoles, un mercat potencial de més de 40 milions de clients, per la qual cosa aquest any el grup ha triat Espanya com a incentiu per premiar els seus millors treballadors.

La companyia està millorant relacions entre la Xina i Espanya en l'àmbit de l'Educació, el principal negoci del grup fundat per Li Jinyuan, un dels magnats i filantrops més reconeguts de la Xina. La companyia està en converses amb diferents universitats i centres espanyols per crear programes de col·laboració i desenvolupament educatiu amb la Universitat Tiens.

Tampoc descarta establir aliances estratègiques amb el sector turístic espanyol. Segons les estadístiques de l'Agència de Turisme de la Xina, uns 343 milions de ciutadans xinesos van viatjar a Europa el 2015, xifra que representa un increment de gairebé el 23% comparat amb l'any anterior, essent el Vell Continent el principal destí turístic per als xinesos.

L'esdeveniment pot ser una important empenta a la Xina per a la Marca Espanya i ajudar a incrementar sensiblement la xifra de 300.000 turistes xinesos que van elegir Espanya com a primer destí en l'últim any.

ESPANYA ESTÀ DE MODA A LA XINA

Notícies relacionades

En una roda de premsa, els representants de la companyia han agraït "la fantàstica rebuda" que els està brindant Espanya i han explicat les enormes possibilitats de negoci i progrés que pot brindar l'agermanament entre Espanya i la Xina.

Espanya cada dia està més de moda a la Xina. De fet, ha sigut un dels punts importants perquè el grup Tiens hagi decidit establir aquí la celebració VIP del seu 21è aniversari, que s'ha convertit a més en una de les principals activitats d'intercanvi cultural entre els dos països des que la Xina i Espanya van establir relacions diplomàtiques fa 42 anys.