PROGRAMA ESPECIAL A LA NBC

Primera foto conjunta de 'Friends' i 'Big bang theory'

Els actors participen, amb els de sèries com 'Cheers' o 'Frasier', en un homenatge al director James Burrows

friendsok

friendsok

1
Es llegeix en minuts

Els fans de les sèries 'Friends' o 'Big bang theory' estan d'enhorabona. Els actors, juntament amb els de sèries d'èxit com 'Cheers', 'Frasier' o 'Dos hombres y medio' s'han reunit per participar en un programa especial que la NBC està preparant per homenatjar el director de televisió James Burrows, guionista i director d'aquestes i moltes altres sèries que han marcat la televisió dels EUA i de tot el món des de la dècada dels 70. L'especial, que es va gravar dimecres passat, s'emetrà el pròxim 21 de febrer però ja s'han difós les primeres imatges de la trobada. 

Notícies relacionades

En aquesta primera foto hi surten els protagonistes de 'Friends' (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc i David Schwimmer), amb excepció de Matthew Perry que no hi va poder anar per problemes d'agenda, i els de 'Big bang theory'. Kaley Cuoco i Johnny Galecki, dos dels actors d'aquesta última, han fet les delícies de les xarxes al penjar als seus comptes d'Instagram aquesta imatge.

"No puc respirar. #friends es troben amb #bbt. Em vaig morir i vaig anar al cel", ha escrit Cuoco al seu compte d'Instagram a manera de descripció del que va sentir aquella nit. Ha tingut gairebé 100.000 'm'agrada' i més de 4.500 comentaris. "I llavors va passar això", ha apuntat al seu compte Galecki abans de penjar la foto del moment. 54.000 'm'agrada' i més de 1.500 comentaris ha sigut la resposta que ha obtingut.