humor a la xarxa

Bescansa i el seu bebè, protagonistes dels mems de la primera sessió del Congrés

La diputada de Podem ha anat a la Cambra baixa amb el seu fill Diego, de sis mesos

nen

nen

1
Es llegeix en minuts

L'onzena legislatura ha començat aquest dilluns amb la constitució de les Corts, amb Patxi López (PSOE) com a nou president del Congrés, però encara sense president del Govern. Però no ha sigut el socialista López, com a notícia del dia, qui ha atret les càmeres, sinó la seva 'rival' en la votació per presidir el Congrés, la diputada de Podem Carolina Bescansa, que ha assistit a la sessió de constitució amb el seu bebèCarolina Bescansa, 

La curiosa imatge de Bescansa amb Diego, el seu fill de sis mesos, ha creat un gran debat entre els diputats de la Cambra baixa sobre si és adequat o no el "gest simbòlic" de la diputada de Podem, que pretenia reivindicar la dificultat de "totes les dones de conciliar la vida familiar i laboral". Fins i tot, en la votació per elegir el president del Congrés, un diputat ha votat pel "nen de Bescansa". 

Notícies relacionades

I al moment, l'enrenou ha passat del Congrés a la xarxa. I amb això, ha aparegut l'enginy dels usuaris de les xarxes socials en forma de mems, molts amb Íñigo Errejón com a coprotagonista.

Aquí en teniu una selecció: