Carolina Bescansa porta el seu bebè a la sessió de constitució del Congrés

La diputada de Podem ha donat el pit al nen, que ha sigut bressolat per Pablo Iglesias en un altre moment

Carolina Bescansa porta el seu fill petit al Congrés. / JOSÉ LUIS ROCA / VÍDEO: ATLAS

Carolina Bescansa porta el seu fill petit al Congrés.
32396916 60-bescansa-de-roca
ATTENTION EDITORS: SPANISH LAW REQUIRES THAT THE FACES OF MINORS ARE MASKED IN PUBLICATIONS WITHIN SPAINPodemos (We Can) party leader Pablo Iglesias holds the infant son of fellow party deputy Carolina Bescansa (not pictured) as parliament convened for the first time following a general election in Madrid, Spain, January 13, 2016.  REUTERS/Juan Medina

/

1
Es llegeix en minuts
Laura Puig
Laura Puig

Periodista

ver +
Iolanda Mármol
Iolanda Mármol

Periodista

ver +

Carolina Bescansa ha protagonitzat aquest dimecres una de les imatges de la sessió constitutiva del Congrés. Però no perquè hagi sigut proposada pel seu partit, Podem, per presidir la Cambra baixa, sinó per anar al ple amb Diegoel seu fill de sis mesos.

La diputada del partit lila no ha dubtat a donar el pit al seu fill al començar la sessió i ha pujat portant-lo als braços a dipositar el seu vot en la primera votació per elegir el president del Congrés.

Notícies relacionades

Durant uns minuts el líder de Podem, Pablo Iglesias, ha agafat la criatura als braços, i ha captat igualment els flaixos de les càmeres que segueixen la sessió. Altres diputats s'han acostat a la parlamentària per saludar-la i veure Diego.

No és la primera vegada que Bescansa va al Congrés amb el seu segon fill. El 6 de desembre, durant l'acte institucional que va tenir lloc a la Cambra baixa amb motiu de l'aniversari de la Constitució, va ser la primera vegada. A més, se sol emportar Diego als actes públics on va, com va fer en alguns mítings de l'última campanya electoral.