RESSACA DEL 25M

Chacón demana al PSOE que s'"obri a la societat"

"El canvi comença per nosaltres", reclama en un missatge de Twitter l'exministra després dels mals resultats del seu partit

L'excandidata a la Secretaria General del PSOE acompanya la seva petició amb l'etiqueta #primariasabiertas

Chacón, durant un míting de la campanya, a Madrid, la setmana passada.

Chacón, durant un míting de la campanya, a Madrid, la setmana passada. / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

"Només si primer ens obrim a la societat, la societat s'obrirà a nosaltres. El canvi comença per nosaltres". Amb aquest missatge a Twitter ha assumit la patacada del seu partit l'exministra i excandidata a la Secretaria General del PSOE, Carme Chacón.

Amb l'etiqueta #primariasabiertas, la socialista ha reaccionat als pèssims resultats del PSOE en les eleccions al Parlament Europeu d'aquest diumenge, en què han patit la pitjor derrota de tota la seva història, amb un 23% dels vots i 14 diputats.

Notícies relacionades

Chacón, que aquest any s'ha dedicat a donar classes en una universitat de Miami, ha tornat a Espanya en l'última setmana de la campanya de les Europees per participar en mítings a Catalunya, Madrid, València i Andalusia.

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha convocat aquest dilluns l'Executiva, de la qual també forma part Chacón, per analitzar els resultats.