Laporte expressa el seu malestar pels rumors sobre el seu estat físic

Laporte expressa el seu malestar pels rumors sobre el seu estat físic
1
Es llegeix en minuts
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

A dos dies de tancar la fase de grups davant Albània, Aymeric Laporte va ser l’encarregat de comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació. El central d’origen francès va disputar els 90 minuts davant Itàlia i va reconèixer estar en plenes condicions, malgrat els rumors que apuntaven el contrari.

"S’ha especulat molt, no hi havia tanta informació com per opinar tant sobre el meu estat físic. He arribat quan se’m va demanar i m’he preparat pel meu compte. No he de desmentir coses que no són veritat, no soc aquí per la premsa. M’ha arribat a molestar, i molt, però vaig prendre un respir al llit. ¿Tan malament ho estic fent perquè m’estiguin criticant? Ho vaig pensar fredament i em vaig dir: Estic fent tot el possible perquè surti bé, aconseguir els màxims èxits amb Espanya. Vaig entendre que no era en contra meu, sinó en contra del que engloba el futbol i dels interessos personals", va expressar, molest.

La Lliga saudita

Notícies relacionades

Seguint amb el discurs de les crítiques, Laporte va voler afegir: "A nosaltres ens costa, però, sobretot, a les nostres famílies i l’entorn; no és necessari desestabilitzar els jugadors, i encara menys en una Eurocopa, quan tots anem pel mateix camí".

El futbolista va parlar també de la lliga saudita en la qual juga després de fitxar per l’Al-Nassr. "Cada lliga té el seu nivell. Quant al ritme és semblant, així ho noto. La gent fa prejudicis, som tots conscients que és una lliga recent. Vaig firmar un contracte de tres anys, tinc obligacions amb el meu club i no puc dir gaire més". De fet, Laporte va assegurar haver parlat amb De la Fuente de la qüestió. "Ho vaig parlar amb el míster abans de prendre la decisió d’anar-me’n a l’Aràbia. Per a mi, la selecció és del més important de la meva carrera; és on més he disfrutat en els últims vuit anys. Em sento superorgullós de representar Espanya i molt identificat", va afegir el futbolista nascut a Agen.