lliga f

Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)

La capitana culer va ser el metrònom del Barça contra el Madrid CFF en el primer partit després d’aconseguir passar a la final de la Champions.

Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«¡Que surten! ¡Que surten!», cridaven dos nens per les grades del Johan Cruyff. L’enfrontament entre el Barça i el Madrid CFF (8-0) va tornar a demostrar el poder que té aquest equip. No només sobre la gespa, que és imparable, sinó també sobre les grades. El partit per celebrar el pas a la final de la Champions es va convertir en l’escenari perfecte perquè dues de les jugadores que encara no han tancat el seu futur es reivindiquessin.

Alexia va enviar un missatge clar. És culer i ho vol continuar sent. Això sí, tampoc hauria de ser a qualsevol preu. Alexia va fer el primer davant el Madrid CFF. Karol G va començar a sonar pels altaveus. La Bichota, com es coneix la cantant, s’unia així a la festa de la reina culer. «Té un significat de dona poderosa, genial, increïble», deia la cantant. No hi ha manera més justa de definir Alexia.

Mariona s’unia pocs minuts després a la festa amb el segon gol. Va aprofitar un rebuig per empènyer la pilota cap a la porteria. També és a la llista de dubtes de cara a la plantilla de l’any que ve.

Notícies relacionades

Era el dia d’Alexia per clavar un cop sobre la taula. I es va posar el cartell d’assistent. Primer va ser en favor de Pina, a qui va servir la pilota de taló dins de l’àrea perquè fes el tercer. Més tard, amb passada brillant a l’espai per a Esme Brugts, va facilitar el cinquè, i des del córner va servir el sisè amb safata a Torrejón, que també va fer el setè.

Enmig, per marcar el quart, Mariona va fer el mateix i va habilitar Vicky López perquè baixés la pilota amb el pit mentre es cargolava dins de l’àrea. Ona Batlle va firmar el vuitè. Amb una golejada el Barça va deixar la Lliga al punt de caramel.