Xavi espera dels seus homes el mateix interès a Cadis que el de París

Xavi atiende a una pregunta en la sal de prensa este viernes.

Xavi atiende a una pregunta en la sal de prensa este viernes. / Quique García / Efe

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Cadis apareix com una pedra a la sabata en el camí del Barça, enfocat per al retrobament amb el París Saint-Germain, tot i que Xavi agiti l’esquer de la Lliga per mirar d’equiparar la importància dels dos pròxims partits.

"Hem de tenir el mateix nivell d’activació o superior que a París", avançava Xavi, com a punt de partida per allargar a Cadis la ratxa de 12 partits sense perdre. La ratxa que va començar després de la derrota per 3-5 contra el Vila-real i punt d’inflexió en el transcurs de la temporada. Punt d’inflexió que l’entrenador atribueix fonamentalment a la seva dimissió d’aquella nit, ajornada fins al 30 de juny.

Notícies relacionades

"Si no hagués decidit això, seria un desastre. No seríem aquí, competint com ara", va dir, al·ludint al segon lloc en la taula i a les perspectives de ficar-se en la semifinal de la Champions. I com que Xavi entén que l’anunci de la seva marxa ha sigut fonamental per a la reacció, no la canviarà, va tornar a repetir.

Sí que canviarà l’alineació habitual. D’entrada, hi haurà tres absents per sanció: Joao Cancelo, Iñigo Martínez i Robert Lewandowski. El tècnic té la temptació de preservar algun titular per a dimarts, més enllà que comenci a semblar imperatiu que Ilkay Gündogan descansi. Ha disputat els 44 partits del Barça i no és un adolescent", va recordar. Ho és Vitor Roque que en absència de Lewandowski espera sortir de la gàbia de la banqueta.