El Bayern aguanta a Londres (2-2) i tindrà una bala a Múnic

El Bayern aguanta a Londres (2-2)  i tindrà una bala a Múnic

1
Joan Domènech

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

El desil·lusionant Bayern de la Bundesliga continua molt viu a la Champions. Tindrà l’última bala a l’Allianz Arena, igual que en l’eliminatòria anterior quan va fer fora el Lazio amb suficiència a casa. El conjunt alemany va empatar al camp de l’Arsenal amb dos gols en menys d’un quart d’hora després que Saka obrís el marcador. En l’últim minut l’extrem va buscar un penal al xocar amb Neuer que l’àrbitre li va negar.

Dues rematades a porteria tot just va connectar el Bayern i les dues li van donar l’empat que ho deixa tot en l’aire. Només li queda la Champions a l’equip de Thomas Tuchel, mentre que l’Arsenal encara ha de repartir la seva atenció amb la Premier que encapçala. Li va faltar presència a l’onze de Mikel Arteta i la facilitat que exhibeix en el campionat. El Bayern va saber aprofitar-se d’una malaptesa col·lectiva de l’Arsenal per gestionar el partit. Trossard va tornar a exercir de revulsiu per alimentar les opcions de l’Arsenal.

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Kiwior (Zinchenko, m. 46); Odegaard, Jorginho (Gabriel Jesús, m. 67), Rice; Saka, Havertz (Partey, m. 86), Martinelli (Trossard, m. 67).

Bayern: Neuer; Kimmich, Dier, De Ligt, Davies; Goretzka, Laimer; Sané (Coman, m. 66), Musiala, Gnabry (Guerreiro, m. 70), Kane.

Gols: 1-0 (m. 12), Saka; 1-1 (m. 18) Gnabry; 1-2 (m. 32), Kane (p); 2-2 (m. 78), Trossard.