Ferran Costa, coses de la vida

Ferran Costa, coses de la vida

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Poc abans de l’inici de la present temporada, l’entrenador del primer equip periquito era Luis García. Al filial, sota la coordinació de Mikel Azparren, estava a punt de ser nomenat com a tècnic Ferran Costa. Tan a punt i tan a punt que ja estava tot fet. Però no va ser així. I això que Costa havia fet una campanya extraordinària al Manresa, aconseguint un ascens de Tercera Divisió a Segona RFEF.

Mentre transcorria l’estiu, va agafar el timó de la direcció esportiva del club Fran Garagarza, que va desmuntar l’operació Costa i va acabar nomenant Manolo González com a míster del filial. Coses de la vida, Garagarza i González comparteixen representant. Aquestes coses passen. Potser passen massa al món del futbol, però passen.

Ferran Costa va canviar Sant Adrià per Badalona. L’agost passat, va ser l’escollit per a la banqueta pel Badalona Futur, un club de recent creació la seu social del qual està fixada a Badalona però que quan juga a casa ho fa a Vic, amb quatre gats de públic. El Badalona Futur és un club hereu de l’antic Costa Brava (temporada 2021-22) i del més antic i històric Unió Esportiva Llagostera, en el qual Oriol Alsina i la seva parella Isabel Tarragó van fer un impecable treball durant anys.

Notícies relacionades

Molt malament no ho devia fer Ferran Costa: va guanyar la Copa Federació després de vèncer el 100% dels partits disputats, i a la Lliga del grup 3 de la 2a RFEF era líder fins la setmana passada. A la Lliga de 2a RFEF, Costa i González es van enfrontar a la Dani Jarque, en la jornada 8, i es va imposar el periquito (1-0).

Coses de la vida, va saltar Luis García, va saltar Ramis i ara Manolo González és l’entrenador del primer equip, i en dues setmanes tornarà a veure’s les cares amb Ferran Costa a Cornellà-el Prat, però ara ja a Segona. Coses de la vida. Tot i que l’espectacle i l’atracció estaran a la llotja amb Piqué (d’això ja en parlarem un altre dia). I l’Andorra, com el Badalona Futur, tampoc té camp assegurat per jugar els seus partits la temporada que ve. ¿I l’Espanyol? ¿I si Qatar acaba comprant el club? Coses de la vida.

Temes:

Badalona Manresa