tennis

Sinner i el número dos: "Mai vaig imaginar que arribaria aquí"

L’italià irromp com a alternativa a desbancar Djokovic, que diumenge es convertirà en el número u més veterà de la història. 

Sinner i el número dos: "Mai vaig imaginar que arribaria aquí"

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’italià Jannik Sinner, que va conquerir diumenge el Masters 1000 de Miami i va arrabassar a Carlos Alcaraz el número dos en la classificació mundial, va recordar els seus orígens i va dir que ve "d’una família molt normal" i que tant el seu pare com la seva mare continuen treballant malgrat que ell ja és una estrella del tennis. "Per a mi l’esport és una cosa i la vida és una altra"

"Significa molt per a mi, però sobretot va ser una gran actuació, en particular a la semifinal i la final, que per a mi és més important. Ser número dos és una gran sensació, mai vaig imaginar arribar a aquest punt", va afirmar Sinner després de guanyar la final per 6-3 i 6-1 al búlgar Grigor Dimitrov.

Als 22 anys, Sinner ja ha guanyat més de 20 milions de dòlars pels seus resultats a circuit ATP. L’italià té un balanç de 22 victòries i una derrota el 2024 i va guanyar l’Obert d’Austràlia, Rotterdam i Miami.

El rècord de Djokovic

Notícies relacionades

Tot i que Sinner i Alcaraz són els tennistes de moda, el cim el continua ocupant Novak Djokovic. L’astre serbi (Belgrad, 22 de maig de 1987) es convertirà diumenge en el número u més veterà de la història del tennis. Superarà Roger Federer, que va deixar d’estar al lloc més alt amb 36 anys i 320 dies.

A Nole encara li queda recorregut, tot i que Sinner amenaça de desbancar-lo en la gira de terra, en la qual defensa pocs punts. El balcànic, que no suma cap títol el 2024, acumula ja 419 setmanes com a número u. El curs passat va superar les 377 de Steffi Graff.