Un Espanyol garrepa suma un altre empat insuficient

L’equip perico va perdre l’oportunitat de dormir com a líder després d’una actuació decebedora. El gol de Braithwaite no va ser suficient a Alcorcón.

Un Espanyol garrepa suma un altre empat insuficient

RAÚL PANIAGUA

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

D’empat en empat l’Espanyol continua llançant per la borda excel·lents oportunitats per refermar-se a la zona de privilegi. Ahir l’equip periquito ho tenia tot a favor per ficar-se al llit com a líder de Segona. En tenia prou amb un triomf en la seva visita a l’Alcorcón, ubicat en llocs de descens, però va haver de conformar-se amb un punt decebedor (1-1). El bloc de Ramis, massa garrepa, queda tercer, a un punt de l’Elx i el Leganés, que visita avui el cuer Amorebieta i podria obrir forat.

Ramis va sorprendre amb dues novetats en la posada en escena a Santo Domingo. Va apostar el tècnic per Gragera en lloc d’Aguado a la sala de màquines i va asseure Pere Milla per ubicar Keita Baldé en l’atac. Joan García es va mantenir sota pals, ja que Pacheco va arribar molt just al partit. S’esperava una marxa més a l’equip periquito després del trist empat sense gols contra l’Osca de la jornada anterior, però no va arribar aquesta mutació.

La referència havia de ser la imatge mostrada en el miraculós tram final a Eibar, on es va viure la pujada més gran de la temporada. En aquesta ocasió tocava examinar-se en una plaça propícia per donar un cop d’autoritat. Les derrotes de rivals directes com l’Eibar i l’Sporting donaven una gran oportunitat als blanc-i-blaus, però no hi va haver manera.

Va dominar l’Espanyol en la primera meitat, però va ser massa imprecís. Els intents de Puado (m. 12) i Keita Baldé (m. 27) es van quedar en res, mentre que l’Alcorcón també va donar senyals de vida amb tirs de Javi Pérez en el segon minut i Chiki (m. 39).

Males decisions

Notícies relacionades

L’equip de Ramis va tornar a deixar-ho tot per al segon acte, però li va costar horrors combinar amb criteri. Lluny d’apreciar-se l’abismal diferència de pressupost i qualitat, el bloc groc va contenir bé un rival espès i dubitatiu.

Desesperat davant tanta ineficàcia, Ramis va moure l’arbre. Pere Milla i Jofre van entrar per Keita Baldé i Salvi. Poc després del doble canvi va arribar la testarrada de Braithwaite després d’un centre d’Omar. El gol del pitxitxi ho deixava tot de cara per als periquitos, però les males decisions van acabar condemnant l’Espanyol. Chema va posar les taules i Ramis va estirar Lazo i Gastón Valles, claus a Eibar, a la recerca d’una altra victòria agònica que mai va arribar.

Temes:

Madrid Espanyol