El rival europeu

El Nàpols avisa el Barça: "Hi anem sense por"

El Nàpols avisa el Barça: "Hi anem sense por"

Alessandro Garofalo LaPresse

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Nàpols perd des de l’arribada del seu nou entrenador. Ha tingut poc temps per entrenar, va aparèixer hores abans del duel d’anada de la Champions (1-1), però Francesco Calzona ha revitalitzat un equip que continua buscant la seva identitat. Cinc partits des que va succeir Walter Mazzarri, qui prèviament havia succeït Rudi García. Tres empats i dues victòries il·lustren el que al sud d’Itàlia es qualifica com "la tercera era", després que en la primera i en la segona embrutessin l’obra construïda per Spalletti, que els va guiar a la conquista de l’scudetto.

"Som el Nàpols, un equip fort. Anirem a guanyar el partit, sense por cap a un rival també fort com és el Barça", va proclamar el tècnic italià, després de l’empat a casa de divendres contra el Torino (1-1), que els va frenar la ratxa a la Serie A.

Notícies relacionades

‘Kvara’, entonat

A l’excel·lent gol (m. 61) de Kvaratskhelia, que ha trobat la ruta perduda (suma quatre gols en els tres últims partits) va respondre gairebé de manera immediata (m. 64) Sanabria. Aquest empat a casa l’allunya una mica del seu objectiu d’entrar a Europa, tot i que sigui per una porta secundària. La zona Champions està a set punts del Nàpols, que ha recuperat, això sí, la millor versió del talentós futbolista georgià, que ha anotat 10 gols a la Lliga i ha regalat, a més, quatre assistències.

Temes:

Champions