El Bayern elimina la Lazio abans del descans amb un doblet de Kane (3-0)

El Bayern elimina la Lazio abans del descans amb un doblet de Kane (3-0)

Ronald Wittek / Efe

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ho ha apostat tot a la Champion el Bayern, i en la competició europea el quadro bavarès va recuperar la categoria històrica de campió que l’acompanya eliminant la Lazio sense contemplacions amb el poder golejador que va adquirir a l’estiu al fitxar Harry Kane.

Batre un equip italià sol ser complicat –més si apel·len a l’esperit defensiu que els caracteritza, i no és el cas de la Lazio de Maurizio Sarri–, però el Bayern ja havia aconseguit en el primer temps els dos gols imprescindibles per aixecar l’1-0 de Roma.

No van ser gols per ser recordats i molt menys bonics, després de les rematades mig fallides que el cap de Harry Kane i el de Thomas Müller van redirigir cap a la porteria, sinó dos exercicis de concentració dels alemanys, imbuït l’equip d’obtenir la redempció a Europa, abandonada la Bundesliga per la inesperada fortalesa del Bayer Leverkusen. Thomas Tuchel es va guanyar la continuïtat a la banqueta.

Pitjor que el Bayern està la Lazio, que arrossegava tres derrotes en quatre jornades, enfonsada en la novena posició de la Serie A. Va tenir l’oportunitat d’or en un cop de cap d’Immobile sol davant Neuer després d’un refús fallit de De Ligt, abans dels gols alemanys. Es va ajeure a terra. Va intuir que l’aposta de tot a la Champions, que també feia la Lazio, la perdrien.

Bayern: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Raphaël (Davies, m. 78); Sané (Lainer, m. 89), Pavlovic, Goretzka, Musiala (Gnabry, m. 90); Müller (Tel, m. 78), Kane.

Notícies relacionades

Lazio: Provedel; Marusic, Mario Gila, Ramagnoli, Pellegrini; Guendouzi, Vecino (Cataldi, m. 61), Luis Alberto (Kamada, m. 80); Felipe (Pedro, m. 74), Immobile (Taty Castellanos, m. 61), Zaccagni (Isaksen, m. 61).

Gols: 1-0 (m. 39), Kane; 2-0 (m. 45 +2), Müller; 3-0 (m. 66), Kane.