‘Promo’ amb ‘Tigrinho’

Primer, Laporta canvia la convocatòria i ara el club li diu a Xavi quan ha de debutar ‘Tigrinho’

3
Es llegeix en minuts
‘Promo’ amb ‘Tigrinho’

·

En la governança del FC Barcelona, tot té un punt de perillositat (enorme). Val, sí, d’acord, res acabarà amb el club (de moment), però hi ha situacions que a molts ens semblen esperpèntiques. Va quedar demostrat que ni tan sols el fet que Joan Laporta modifiqués la composició de l’expedició a Anvers, en l’últim partit (escandalós) de la fase de grup de la Champions, va provocar cap inquietud entre els barcelonistes, acostumats ja, tots ells, a veure coses impensables.

És més, la màquina de desmentir, que ja ha deixat de ser creïble des de fa molt temps i no només, no, per la badada de la foto en qüestió amb Rafa Márquez, va mirar de recuperar el pols i fer-nos creure que tot va ser pur consens, sense adonar-se que aquell mateix dia Deco deia que ell no havia consensuat res.

I, ara, en ve una altra de bona. No per més sorprenent menys creïble. No, no, és tan creïble que surt, diàriament, en la web del club. Perdó, és el mateix club, se suposa que amb el vistiplau de Xavi, el que ho ha esbombat. Si un dia el president s’atreveix a modificar (o ampliar) la llista de convocats per a un partit de la Champions, al cap de poques setmanes, el club s’atreveix a vendre entrades, amb un 50% de descompte, per veure debutar el brasiler.

Anem per parts, que diria Groucho Marx. Primer i més esperpèntic: Vitor Roque encara no està ni tan sols inscrit en la Lliga, per més que el seu debut nadalenc al Johan Cruyff, diuen, fos magistral. Segon, ningú sap què farà Xavi amb ell, malgrat que espera els seus gols com aigua de gener. I tercer, aquesta nova promoció, per cert, titulada en la web Promo VITOR ROQUE -50%, significa que l’entrenador està obligat, dic jo, a fer jugar el noi davant el Vila-real, l’Osasuna, el Granada i el Getafe, és a dir, davant els quatre pròxims rivals a Montjuïc, altrament, dic jo, no ho sé, el soci que compri aquesta localitat podrà demanar la devolució de l’entrada "perquè la vaig comprar sabent que jugaria, poc o molt, Roque". Per cert, el codi de la promoció és, com no podia ser de cap altra manera, ‘Tigrinho’.

Un entén que el Barça estigui desesperat perquè no s’omple Montjuïc i que el trasllat momentani està sent un desastre, per més que la senyora Elena Fort digui que està sent tot un gran èxit "i així ens ho diuen els socis amb els seus missatges". Però arribar a l’extrem de dir al míster, d’indicar-li, de suggerir-li, de proposar-li, gairebé d’imposar-li, ¿no?, quins dies ha de jugar una estoneta Tigrinho ja em sembla escandalós, per no dir ridícul. És evident que avui mateix Xavi s’encarregarà de desmentir aquesta nova ocurrència del seu estimat i adorat president, junt amb la confirmació que Lewandowski ha tornat com un toro, és a dir, que es menjarà els gols i que el seu toc el dia de l’Almeria va ser motivador.

Un cafè per a Murtra

Notícies relacionades

No hi ha dubte que la nova promo és una altra manera, més, de posar el tècnic de Terrassa als peus dels cavalls, tot i que, si no ha posat el crit al cel fins ara, no serà ara que mostri el seu enuig perquè els savis de la mercadotècnia culer, els mateixos, potser, que van descobrir i ens van fer creure que Libero Football Finance AG eren més solvents que el mateix Bill Gates, s’han inventat una promo (gairebé) impossible.

Aquí, l’únic llest de veritat és el meu amic Evarist Murtra, que va camí de guanyar-li un cafè a Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça, perquè ja li va anunciar, en un article en La Vanguardia, que aquesta jugada, la de Libero, era simple trilerisme i que aquesta gent no pagaria. "Em jugo un cafè". ¡Atenció, barra, un cafè curtet per al senyor Murtra.