El gest lleig de Lewandowski amb Lamine Yamal

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Robert Lewandowski té 35 anys i acumula experiència sobrada en el món del futbol. Lamine Yamal tot just suma 16 anys i és un adolescent que no ha acabat el seu creixement i que està començant. Si el davanter polonès ha adoptat un paper de líder al vestidor del Barça, és evident que no senti la necessitat de ser dolç i comprensiu amb el més jove de l’equip.

A Lewandowski no li va agradar una jugada del jove extrem blaugrana en el partit contra l’Alabès i l’hi va recriminar a crits. Lamine Yamal va semblar intimidat amb les veus del premiat davanter, que li reclamava que no hagués jugat al segon pal.

Poc després Lamine Yamal va protagonitzar una acció habilidosa, amb un parell de retallades culminades amb un xut creuat que va aturar el porter del conjunt basc. Una gran jugada que va acabar en córner. El públic va celebrar l’exhibició d’enginy del futbolista, una de les poques que es van veure a Montjuïc.

Dos gols del polonès

Notícies relacionades

L’extrem va caminar cap a l’àrea abans que es llancés el córner i al creuar-se amb Lewandowski li va estendre la mà, buscant que l’hi xoqués. El polonès la va defugir de forma notòria, com van caçar les imatges de Movistar+.

Lewandowski va ser el jugador més determinant en l’escassa victòria del Barça sobre l’Alabès. Seus van ser els dos gols, el segon de penal. Però les crítiques per la seva actitud cap a un noi a qui dobla l’edat ja s’han deixat veure a les xarxes socials.