Al Brasil

Investiguen un robatori armat a la casa de la mare de la filla nounada de Neymar

Els pares de Bruna Biancardi van estar durant uns minuts com a «ostatges» dels assaltants

Investiguen un robatori armat a la casa de la mare de la filla nounada de Neymar
1
Es llegeix en minuts

La casa de la influent brasilera Bruna Biancardi, mare de la filla nounada del futbolista Neymar, va ser assaltada aquest dimarts a la matinada i els seus pares van estar com a ostatges.

La Secretaria de Seguretat Pública de São Paulo ha comunicat que la Policia Civil «investiga un robatori domiciliari» ocorregut en un conjunt residencial de la ciutat de Cotia i en el qual «tres homes armats van entrar a la casa i van reduir les víctimes».

«Els sospitosos van robar bolsos, rellotges i joies. Un jove de 20 anys va ser detingut en l’acte. El segon autor ja ha sigut identificat i continuen les investigacions per identificar el tercer i detenir-lo», ha afegit afegir la nota.

En les seves xarxes socials, Biancardi ha publicat un missatge per «tranquil·litzar els amics i familiars» i ha confirmat l’assalt, en el qual els seus pares, de 52 i 50 anys, van estar com a «ostatges» dels autors del robatori.

Notícies relacionades

Biancardi ha assenyalat que ella, Mavie –la seva filla amb Neymar que dilluns va complir un mes– i la seva germana no eren a la casa en el moment del robatori. «Gràcies a Déu està tot bé i les coses materials es reconquereixen», ha escrit la influent.

La Secretaria de Seguretat Pública ha indicat a Efe que la Policia de Cotia, a la regió metropolitana de São Paulo, maneja «totes les hipòtesis» en les investigacions i que en donarà «més informació quan el cas estigui finalitzat».