OSASUNA-GIRONA (2-4)

El Girona enlluerna amb una remuntada a Pamplona i es col·loca líder

El Girona enlluerna amb una remuntada a Pamplona i es col·loca líder

Efe

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Si aquest partit havia de servir per mesurar fins on és capaç d’arribar el Girona, ja ha quedat clar que lluitarà fins al final per aconseguir objectius ambiciosos. Aquest equip no té sostre. Com va dir Míchel, la victòria sobre l’Osasuna (2-4) serveix de punt d’inflexió per deixar de pensar només en la permanència i reafirmar així les ganes de fer història. 

El Girona va començar guanyant amb el gol d’Iván Martín, un contraatac extraordinari que hauria de ser estudiat a les escoles d’entrenadors, però després va veure com l’Osasuna, a través de dos gols de Budimir, va capgirar el marcador. I, per tant, el partit. Però, en uns 20 minuts finals, l’equip de Míchel va firmar una reacció monumental que el va portar de nou al liderat amb tres gols (Dovbyk, Tsygankov i Aleix García). I, en solitari, a l’espera del que faci el Madrid, és clar.

La fitxa de l’Osasuna-Girona (2-4)

Osasuna: Sergio Herrera, Areso, Catena, David García, Mojica, Lucas Torró, Moi Gómez, Chimy Ávila, Aimar Oroz, Rubén Peña i Budimir.

Entrenador: Jagoba Arrasate.

Canvis: Pablo Ibáñez per Moi Gómez (m. 75); Rubén García per Chimy Ávila (m. 75); Kike Baraja per Rubén Peña (m. 83); Raúl García per Aimar Oroz (m 83); Moncayola per Lucas Torró (m. 90).

Girona: Gazzaniga, Arnau, Eric, Blind, Miguel, Aleix García, Yangel Herrera, Yan Couto, Iván Martín, Sávio i Dovbyk.

Entrenador: Míchel.

Canvis: Tsygankov per Yan Couto (m. 70); Stuani per Dovbyk (m. 85); Portu per Iván Martín (m. 85).

Gols: 0-1, Iván Martín (m. 16); 1-1, Budimir (m. 25); 2-1, Budimir (m. 55); 2-2, Dovbyk (m. 71); 2-3, Tsygankov (m. 80); 2-4, Aleix García (m. 90).

Àrbitre: Munuera Montero.

Targetes grogues: Chimy Ávila (m. 40): Catena (m. 41); Budimir (m. 51); Arnau (m. 72); Yangel Herrera (m. 85); Lucas Torró (m. 87); Stuani (m. 90 + 5)