Les samarretes del Barça i els Rolling Stones arriben als 1.000 euros a Wallapop

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La samarreta del Barça amb el logo dels Rolling Stones segueix causant autèntic furor. L’èxit congrega també els col·leccionistes d’aquestes edicions especials, que han d’acudir en moltes ocasions a la revenda per complir els seus desitjos. Tot just una hora després de sortir a la venda, ja hi ha desenes d’anuncis a internet amb els preus al doble del valor original.

El club blaugrana ha tret a la venda aquest dilluns l’edició limitada de les samarretes que lluiran en el clàssic de dissabte vinent contra el Madrid. Cada una de les 1.899 peces que s’han produït costava 399,99 euros i s’han esgotat per la via ràpida.

El doble de l’original

Notícies relacionades

Davant la previsible demanda de la samarreta, hi ha molta gent que ha adquirit la samarra simplement per vendre-la per més diners en plataformes de segona mà, com és el cas de Wallapop o Milanuncios.

A Wallapop, la principal aplicació de venda entre particulars, ja hi ha més d’una desena d’anuncis de la samarreta. Els preus oscil·len entre els 600 i els 1.000 euros, i la majoria es poden trobar per 800, just el doble del que costaven quan el Barça les va llançar a la venda.