CAMÍ DE MONTJUÏC

Sis Mossos ferits per incidents provocats per l’afició de l’Anvers abans del partit de Champions

Sis Mossos ferits per incidents provocats per l’afició de l’Anvers abans del partit de Champions

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

2.500 aficionats de l’Anvers van assistir al duel contra el Barça a Montjuïc, que va acabar amb una senzilla victòria blaugrana. Camí de l’estadi van provocar, però, incidents que han llançat el primer balanç de sis Mossos d’Esquadra ferits.

Alguns aficionats belgues van llançar objectes contra els agents, a més de fer-ho contra alguns seguidors del Barça en l’entorn del carrer Lleida de Barcelona quan s’adreçaven a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Llançaments de llambordes

Notícies relacionades

Tot va passar en el marc del control que els Mossos tenien preparat per al dispositiu de seguretat, que va quedar bruscament interromput per aquest llançament d’objectes, alguns d’ells contundents.

Aquests incidents van arrencar a l’entorn dels carrers de Lleida i de Rius i Taulet, cap a les vuit del vespre. O sigui, una hora abans que comencés el partit de Champions, que va acabar amb una còmoda golejada de l’equip de Xavi (5-0). Cinc mossos van resultar ferits lleus i el sisè va patir ferides perquè va rebre el llançament d’una llamborda, que el va impactar al braç.