Bàsquet

Ricky Rubio deixa temporalment el bàsquet per cuidar la seva salut mental

«Vull agrair tot el suport que he rebut de la FEB per entendre la meva decisió. Avui #LaFamilia té més sentit que mai», assenyala l’internacional espanyol

Ricky Rubio deixa temporalment el bàsquet per cuidar la seva salut mental
1
Es llegeix en minuts
José Carlos Sorribes
José Carlos Sorribes

Periodista

ver +

L’internacional espanyol Ricky Rubio va anunciar aquest dissabte que ha decidit parar l’activitat professional per cuidar la seva salut mental, a través d’un comunicat publicat per laFederació Espanyola de Bàsquet (FEB).

«He decidit parar l’activitat professional per cuidar la meva salut mental. Vull agrair tot el suport que he rebut de la FEB per entendre la meva decisió. Avui #LaFamilia té més sentit que mai. Gràcies. Demanaria que es respectés la meva privacitat per poder afrontar aquests moments i poder donar-ne més informació quan sigui el moment», assenyala Rubio en el text.

Notícies relacionades

La FEB també va manifestar en aquest comunicat «el seu respecte, admiració i carinyo cap a Ricky Rubio» i va assegurar que «La Familia estarà al costat del jugador en tot moment».

El base de Cleveland Cavaliers va ser un dels jugadors descartats ahir pel seleccionador espanyol, Sergio Scariolo, per a l’amistós que la selecció espanyola va disputar contra Veneçuela a Madrid (87-57) de preparació per al Mundial que es disputarà a les Filipines, el Japó i Indonèsia del 25 d’agost al 2 de setembre.