FUTBOL

Luis Enrique firmarà aquesta setmana almenys per dos anys amb el PSG, segons ‘Le Parisien’

Luis Enrique firmarà aquesta setmana almenys per dos anys amb el PSG, segons ‘Le Parisien’
1
Es llegeix en minuts
EFE

El diari ‘Le Parisien’ ha informat aquest diumenge que «només queden detalls per resoldre» per al canvi d’entrenador al París Saint Germain, amb la sortida de Christophe Galtier i l’arribada de Luis Enrique Martínez, que firmarà «aquesta setmana» un contracte almenys per dos anys, «potser amb opció a un tercer».

El contracte de l’exseleccionador espanyol i el seu cos tècnic amb el club francès s’està «finalitzant», segons la notícia publicada aquest diumenge pel diari parisenc, i serà un fet, «si no hi ha cap contratemps», al llarg d’aquesta setmana, segons preveu el PSG.

Luis Enrique, que va tenir com a últim equip la selecció espanyola, fins a la seva eliminació contra el Marroc en la tanda de penals dels vuitens de final del Mundial de Qatar 2022, manté un «contacte permanent amb els dirigents del club, principalment el president, Nasser al-Khelaïfi, i l’assessor esportiu, Luis Campos», segons aquesta informació.

Abans s’ha de tancar l’era Galtier, que amb prou feines ha durat una temporada. No n’hi ha hagut prou amb el títol de la Ligue 1 per mantenir-lo en el càrrec. La seva sortida definitiva, afegeix, tindrà lloc «a mitjans de la setmana», probablement dimecres.

Sis milions d’indemnització

«Només queden detalls per acabar amb l’aposta del tècnic francès», que tenia contracte per un any més, segons ‘Le Parisien’, que xifra la indemnització per l’acomiadament en «uns 6 milions d’euros».

El París Saint Germain, alhora, segueix treballant en el capítol d’incorporacions a la plantilla, amb Lucas Hernández (Bayern Munic) i Kang in Lee (Mallorca) com a noms més immediats i avançats. També està interessat en Bernardo Silva (Manchester City).

Notícies relacionades

Ja estan tancats els fitxatges del central Milan Skriniar, el migcampista Manuel Ugarte i l’atacant Marco Asensio, procedents de l’Inter de Milà, l’Sporting de Portugal i el Reial Madrid, respectivament.

El París Saint Germain serà el cinquè equip que dirigeixi Luis Enrique, que ja va entrenar el Barça Atlétic, entre el 2008 i el 2011; la Roma, el 2011-12; el Celta, el 2013-14; i el Barcelona, des del 2014 fins al 2017, amb la conquesta de 9 títols de 13 possibles durant aquest període, incloses una Lliga de Campions i dues Lligues; a més de la selecció espanyola, entre el 2017 i el 2023, fins a l’eliminació en el Mundial 2022.