Espai Barça

El Barça descarta Montjuïc per a la Champions femenina i es planteja anar a Girona o Tarragona

El Barça descarta Montjuïc per a la Champions femenina i es planteja anar a Girona o Tarragona

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça està preparat per al trasllat a Montjuic la temporada que ve. A més dels partits del masculí, el femení també ha de canviar de seu per als grans partits de la Champions. Tanmateix, l’entitat blaugrana no veu factible l’estadi de Montjuic per als partits europeus del femení i s’estan buscant alternatives per jugar-los «pel territori». La informació, explicada per Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça, a Catalunya Ràdio, també avançava que les opcions que s’estudien són Girona o Tarragona.

«Econòmicament, res podrà compensar obrir el nostre estadi simplement per dimensions. Creiem que a Montjuic no serà factible o serà complicat. Estem valorant diferents opcions. ¿I sap què passa? Tenim un equip executiu molt bo que tindrà idees boniques i no descartem estendre’ls pel territori», deia el vicepresident en antena abans de descartar el Johan Cruyff com una opció. «Es queda petit per aquest tipus de partits. Hem acostumat a venir i, és curiós, tothom vol repetir».

Notícies relacionades

El Barça femení va disputar el primer partit al Camp Nou el 2021, tot i que sense afició en un derbi de lliga contra l’Espanyol. Ja amb gent a la grada, el conjunt blaugrana va tornar a ocupar la gespa del temple culer per als quarts de final de la Champions el 2022 contra el Wolfburg, en què es va aconseguir el primer rècord històric d’àmbit mundial d’assistència en un partit de futbol femení. Unes setmanes després, el Barcelona va engrandrir aquest rècord amb una xifra més alta contra el Reial Madrid en les semifinals de la competició europea.

Ara, el Barcelona es queda sense estadi per als partits de la Champions. El Johan Cruyff es queda petit i econòmicament no surt rendible obrir Montjuic, segons ha comentat el vicepresident del club. És per això que als despatxos del Camp Nou es plantegen «expandir-se pel territori» i anar a jugar a Girona o Tarragona.