CRISI AL CLUB FRANCÈS

El PSG condemna en un comunicat els insults dels ultres a Messi i Neymar

  • El club francès ha emès un comunicat en què condemna els insults i protestes d’un sector de l’afició parisenca cap a Messi i Neymar

  • La sanció a Messi anticipa la ruptura amb el PSG

El PSG condemna en un comunicat els insults dels ultres a Messi i Neymar

AFP

2
Es llegeix en minuts

El sector més ultra dels aficionats del Paris Saint-Germain es va concentrar dimecres al vespre al domicili de Neymar per dedicar-li càntics i insults amb l’objectiu que l’estrella brasilera abandoni l’equip a l’estiu.

Les imatges virals dels ultres del PSG concentrats a les oficines del club parisenc vociferant insults a Leo Messi van certificar la ruptura total entre l’equip francès i l’astre argentí. En aquesta concentració els ultres van tenir temps per assenyalar-los a tots, pel baix rendiment de l’equip en la Champions amb una plantilla de primer nivell. «¡Messi, fill de puta!», «¡Neymar, ves-te’n!» o «¡Dimissió, dimissió!» van ser uns dels càntics més escoltats en la concentració dels aficionats ultres a les oficines del PSG.

No obstant, aquests aficionats no van quedar satisfets amb els insults i protestes als voltants de les oficines del club parisenc i més tard es van dirigir cap al domicili de Neymar. Davant la porta de la vivenda del jugador brasiler, el grup d’aficionats ultra desplaçat va corejar constantment un càntic demanant la seva marxa.

La situació actual del club parisenc és complicada. Amb els grans noms del futbol de què disposen a la seva plantilla, any rere any el PSG és incapaç de triomfar a Europa. A més, aquesta temporada l’equip francès també ha mostrat un rendiment bastant inferior a les passades temporades en la competició nacional. Si als mals resultats se li afegeix la mala relació del club amb les seves estrelles, el resultat és l’enuig del seguidors tant amb les estrelles com amb el club.

La resposta de Neymar

Notícies relacionades

Davant el gran enrenou per les imatges d’aquest sector de l’afició parisenca, Neymar va publicar un missatge en les seves ‘stories’ del seu compte d’Instagram: «No deixis que els altres et fiquin a la teva tempesta, fica’ls tu a la teva pau», va compartir el jugador brasiler amb els seus més de 208 milions de seguidors a Instagram.

Després de la jornada de protestes i insults dels aficionats ultres del PSG, el club parisenc va publicar un comunicat condemnant els insults i càntics d’aquest sector de l’afició: El Paris Saint-Germain condemna en els termes més enèrgics les accions intolerables i insultants d’un petit grup de persones, que van tenir lloc aquest dimecres. Qualssevol que siguin les diferències, res pot justificar aquests actes. El Club dona tot el seu suport als seus jugadors, a la seva direcció i a tots els afectats per aquests vergonyosos comportaments»

Temes:

PSG Neymar Messi