Sevilla-Girona (0-2)

El Girona aviva el somni europeu amb una gran victòria a Sevilla

• Taty Castellanos fa quatre gols al Madrid i certifica la salvació del Girona (4-2)

• Les sis últimes finals de l’Espanyol en un mes a vida o mort

Sevilla FC

1

Sis dies després de desarborar el Madrid amb un futbol atractiu i brillant (4-2), el Girona va prolongar la seva eufòria. Lluny d’abaixar els braços després de certificar la permanència, el conjunt de Míchel està desencadenat. Aquest dilluns la seva víctima va ser l’elogiat Sevilla de Mendilibar, que va tombar al Pizjuán per ascendir fins a la vuitena plaça, a tres punts de l’Athletic i a cinc del Betis (0-2). El somni europeu és més viu que mai.

Tot i que Bryan Gil va protagonitzar la primera ocasió, aviat es va veure que el Girona mantindria el seu estil i atreviment. Amb tres centrals i la idees molt clares, l’equip català es va avançar en un córner rematat per Juanpe. El porter Gazzaniga, que va tornar a tancar amb clau, va evitar l’empat de Byran Gil i el Girona va arribar al descans amb avantatge i bones sensacions.

Canvis de Mendilibar

S’esperava una sortida fulgurant del Sevilla a la segona meitat, però el Girona va aguantar i Taty Castellanos va firmar el segon després d’una rematada al travesser de Riquelme. L’argentí va acariciar el tercer poc després mentre Mendilibar va moure l’arbre a la recerca d’una reacció que mai es va acabar de gestar.

Gegantesc i tremendament concentrat, l’equip català va aguantar totes les escomeses del rival. Una rematada al travesser de Suso en el minut 95 va ser l’últim ensurt per a un Girona excels que es va emportar els tres punts del Pizjuán amb tot mereixement.

Sevilla, 0; Girona, 2

Sevilla: Dimitrovic; Montiel, Badé, Gudelj, Acuña; Fernando (Suso, m. 60), Gueye (Rafa Mir, m. 75), Ocampos, Papu (Rakitic, m. 60), Bryan Gil (Lamela, 82); En-Nesyri.

Girona: Gazzaniga; Yan Couto, Santi Bueno, Juanpe, Javi Hernández (Callens, m. 63), Miguel (Valeri, m. 73); Tsyhankov (Artero, 90), Iván Martín, Oriol Romeu, Riquelme (Bernardo, m. 90); Taty Castellanos (Reinier, m. 73).

Gols: 0-1 (m. 23), Juanpe; 0-2 (m. 56), Taty Castellanos.