FUTBOL FEMENÍ

FutPro, el sindicat majoritari de les futbolistes, anuncia accions legals pel tracte vexatori a les jugadores de l’Alhama

FutPro, el sindicat majoritari de les futbolistes, anuncia accions legals pel tracte vexatori a les jugadores de l’Alhama

Alhama

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els sindicats es pronuncien després de la informació revelada ahir per EL PERIÓDICO sobre els tractes vexatoris i les faltes de respecte que pateixen les jugadores de l’Alhama de Múrcia al vestidor per part de l’entrenador, Randri García. FutPro, el sindicat majoritari de futbol femení, defensa i acredita la informació publicada. A més, aporta detalls i proves del procés que s’està portant a terme per investigar aquests fets.

FutPro, a través d’un comunicat, explica que des de fa mesos són coneixedors dels fets que passen al vestidor de l’Alhama i que ja han començat diferents accions legals per denunciar els tractes vexatoris i posar fi a aquesta situació. El primer pas ha sigut enviar un burofax en el qual es demanava una investigació interna i apartar-ne el tècnic, Randri García, fins que no s’aclareixin els fets.

El sindicat majoritari corrobora també que les jugadores van rebre una fotografia de contingut sexual per part de l’entrenador a través d’un whatsap, com va acreditar aquest mitjà.

Notícies relacionades

En el comunicat, considera «inacceptables» els comportaments detectats a l’Alhama i explica que des de FutPro «s’han presentat diverses denúncies davant la Inspecció de Treball, la RFEF i CSD».

La direcció de l’Alhama va emetre ahir a la nit un comunicat en què nega l’existència «de qualsevol incident greu». Sí que admet haver rebut «queixes», tot i que detalla que cap ha sigut per «insults, vexacions o qualsevol altre comportament similar».