ATLETISME

Mechaal, segon a Birmingham amb rècord d’Espanya de 1.500 sota sostre

L’atleta català, amb un temps de 3:33.28, va completar una carrera perfecta només tres dies després de competir en el Míting de Madrid

Mechaal, segon a Birmingham amb rècord d’Espanya de 1.500 sota sostre
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Adel Mechaal, que la setmana passada es va convertir en campió d’Espanya de 3.000 metres, va acabar segon la carrera de 1.500 del míting de Birmingham (Anglaterra), en la setena i última parada del circuit or de pista coberta de World Athletics, i ho va fer amb un temps de 3:33.28, rècord d’Espanya de la distància sota sostre.

L’atleta català va competir a la ciutat anglesa només tres dies després de fer-ho en el Míting de Madrid (3:34.82), en el qual va acabar tercer per darrere del nord-americà Yared Nuguse i de Mohamed Katir, i a menys d’una setmana de participar en els Europeus d’Istanbul (Turquia), en els quals correrà els 3.000.

Notícies relacionades

Mechaal va decidir córrer a Birmingham per aprofitar el bon moment esportiu que passa, malgrat l’acumulació de competicions, i va completar una carrera perfecta en la qual només li va faltar la victòria, que es va emportar l’escocès Neil Gourley amb 3:32.48 i que va suposar rècord britànic.

Amb el seu temps de 3:33.28, Mechaal va batre el rècord d’Espanya de 1.500 de pista coberta que tenia des de 1999 Andrés Díaz. El tercer en la carrera de Birmingham va ser l’irlandès Andrew Coscoran, que va aturar el crono en 3:33.49.

Temes:

Atletisme