Club Natació Mataró

Dani Ballart (CN Mataró): «No tenim por, qui ha de patir és l’Olympiacos»

L’entrenador assegura que no tenen por de ningú i que arriben en el millor moment de la temporada

Dani Ballart (CN Mataró): «No tenim por, qui ha de patir és l’Olympiacos»

CN Mataró

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’entrenador de l’Assolim CN Mataró, Dani Ballart, va afirmar, amb referència a l’eliminatòria dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l’Olympiacos, que no tenen por de ningú i que, en tot cas, «qui ha de patir» és el seu pròxim rival.

«No tenim por. Qui ha de patir és l’Olympiacos, actual bicampió d’Europa», va dir Ballart en la trobada organitzada pel club del Maresme amb els mitjans de comunicació amb vista al partit d’anada que es jugarà aquest dissabte a Atenes.

El partit de tornada es disputarà el dia 26 de febrer a la piscina del CN Mataró, on les catalanes buscaran un passi per a la Final a Quatre de la Lliga de Campions femenina.

«Estem en el millor moment»

«Estem en el millor moment de la temporada, com indica que la nostra única derrota de la temporada va ser fa tres mesos», va reconèixer Ballart.

El Mataró afronta el partit amb confiança, després de vèncer l’Astralpool CN Sabadell (12-13) en partit de lliga disputat a la piscina de Can Llong.

«És la tercera vegada que guanyem el Sabadell aquesta temporada i el triomf implica un reforç moral i la convicció que ens és igual l’equip que tinguem al davant», va opinar l’entrenador del Mataró.

Les jugadores, motivades per guanyar a Atenes

La jugadora Anna Gual, per la seva banda, es va mostrar ambiciosa a l’afirmar que «seria un plus» guanyar davant el seu públic el vigent campió d’Europa.

Notícies relacionades

«Estem preparades per a tot el que ens arriba ara, tant l’eliminatòria amb Olympiacos com la Copa de la Reina de la setmana vinent», va afegir.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró