Polèmica

Luis Rubiales es queda a la llotja i no entrega les medalles a les campiones de la Supercopa

  • El president de la RFEF, després del conflicte que viu la selecció espanyola, rebutja el protocol habitual i no entrega les medalles de la final a les jugadores del Barça

Luis Rubiales es queda a la llotja i no entrega les medalles a les campiones de la Supercopa

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

El president de la RFEF, Luis Rubiales, no va protagonitzar el protocol habitual de la Supercopa d’Espanya. Es va quedar a la llotja i no va entregar en mà les medalles a les campiones després del conflicte entre la selecció espanyola femenina i la RFEF, tot i que sí que va entregar la Copa a Marta Torrejón.

A la final entre la Reial Societat i el Barça hi havia a l’estadi nou futbolistes que han renunciat a acudir a la selecció en les condicions actuals: Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Claudia Pina, Mapi León, Mariona Caldentey, Nerea Eizaguirre, Amaiur Sarriegi i Irene Paredes i Alexia Putellas, a la grada per sanció i lesió. I així com Rubiales sí que va entregar a la Supercopa masculina les medalles als blaugranes, no ho va fer en la femenina. Rubiales es va quedar a la llotja amb altres membres de la RFEF, entre els quals també hi havia el seleccionador Jorge Vilda.

Notícies relacionades

Sí que ho va fer en canvi la temporada passada a les futbolistes del Barça, que van guanyar la Supercopa contra l’Atlètic de Madrid. En canvi, després del conflicte d’aquest any a la selecció, la federació ha deixat les medalles en una taula. I van ser les campiones i subcampiones les que van anar a buscar-les.

A falta de sis mesos per al Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda hi ha 18 jugadores del combinat nacional (les 15 que van enviar el correu més Alexia Putellas, Irene Paredes i Jenni Hermoso) que, en principi, no acudiran a la competició. I a la final de la Supercopa s’ha evidenciat la tensió entre tots dos.