Dur comunicat

Les jugadores agreugen la guerra amb la Federació

Les futbolistes, Alexia Putellas inclosa, fan públic un text en el qual desmenteixen haver renunciat i adverteixen que mai han demanat la destitució del seleccionador Jorge Vilda.

Les jugadores agreugen la guerra amb la Federació

@SeFutbolFem

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

L’envit de les jugadores de la selecció femenina de futbol a la Federació s’ha convertit en una guerra oberta per l’encreuament de declaracions entre jugadores i dirigents.

 

A primera hora de la tarda de divendres, la directora de futbol de la RFEF, Ana Álvarez, confirmava que Vilda «és inqüestionable. Confiem en ell i en el seu treball». Més tard va afegir, amb cert aire desafiador: «Complirem el seu desig, no figurarab en la llista de Vilda... Jorge farà una llista en la qual aquestes 15 jugadores no hi seran, com elles mateixes desitgen, pels motius que argumenten i que respectem. A Espanya tenim talent de moltíssim nivell amb més experiència, la mateixa o menys. Comptarem amb elles».

 

Passades les 18.30 hores, les jugadores van penjar un dur comunicat en el qual lamentaven «que la RFEF hagi fet pública, de forma parcial i interessada, una comunicació privada amb informació que afecta la nostra salut...»

 

Notícies relacionades

També assenyalaven que «en cap cas hem renunciat a la selecció com assenyala el comunicat de la RFEF. Com vam dir en la nostra comunicació privada, hem mantingut, mantenim i mantindrem un compromís inqüestionable amb la selecció». I ho argumenten advertint que «és per això que sol·licitem no ser convocades fins que no es reverteixin situacions que afecten el nostre estat emocional i personal i, en conseqüència, els resultats de la selecció, que podrien derivar en indesitjables lesions»

Seguidament, adverteixen que «volem una aposta decidida per un projecte professional en el qual es cuidin tots els aspectes per treure el millor rendiment d’un grup de jugadores amb les quals considerem es poden aconseguir més resultats i més bons».