Mundial de Qatar

La premsa recorda la polèmica decisió de Mateu Lahoz amb Messi poques hores abans d’arbitrar l’Argentina-Països Baixos

La premsa recorda la polèmica decisió de Mateu Lahoz amb Messi poques hores abans d’arbitrar l’Argentina-Països Baixos
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Argentina aguanta la respiració la vigília del partit que enfronta la seva selecció i la dels Països Baixos en els quarts de final del Mundial de Qatar, l’antepenúltim obstacle per reeditar un títol que se’ls resisteix des del llunyà 1986. I totes les mirades estan posades en Leo Messi, la indiscutible estrella del combinat ‘albiceleste’, i tot el que l’envolta. Incloent-hi l’àrbitre, un vell conegut de l’exjugador del Barça i que l’afició argentina té en el punt de mira: Antonio Miguel Mateu Lahoz. 

La premsa argentina s’ha encarregat de recordar que Mateu Lahoz va ser l’àrbitre que va amonestar Messi a finals de novembre del 2020 per celebrar un gol contra l’Osasuna traient-se la samarreta del Barça per mostrar-ne una del Newell’s que portava a sota en homenatge a Diego Armando Maradona, mort quatre dies abans. 

Notícies relacionades

Fins i tot el diari ‘Clarín’ aprofundeix en la controvertida decisió i recorda el que l’àrbitre va reflectir a l’acta: «En el minut 73 el jugador (10) Messi Cuccittini, Lionel Andrés va ser amonestat pel següent motiu: Per treure’s la samarreta, després de la consecució d’un gol, mostrant una nova samarreta de l’equip Newells Old Boys, de la temporada 93/94, amb el dorsal número 10 a l’esquena».

Mateu Lahoz, que ja ha arbitrat el Qatar-Senegal i l’Iran-Estats Units en aquest Mundial, estarà auxiliat pels liniers Pau Cebrián i Roberto Díaz, mentre que el quart àrbitre serà el sud-africà Víctor Gomes.