Esperava el fitxatge de Mbappé

Tebas es posa la bufanda: «Soc del Reial Madrid i prefereixo Benzema»

El president de LaLiga no ha amagat els colors en la presentació de l’àlbum de cromos Panini de LaLiga Santander 2022-23, cosa que ha provocat un enrenou enorme a les xarxes socials.

Tebas es posa la bufanda: «Soc del Reial Madrid i prefereixo Benzema»
1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Javier Tebas, president de LaLiga, ha parlat en la presentació de l’àlbum de cromos Panini de LaLiga Santander 2022-23 i una vegada més les seves paraules han tornat a generar polèmica. El màxim dirigent de la patronal futbolística no ha tingut problema de declarar-se seguidor «del Madrid» i ha confessat obertament que prefereix «Benzema a Lewandowski».

Esperant Mbappé

Preguntat pel crom que li hauria agradat tenir aquesta temporada, Tebas no s’ha mossegat la llengua: «Després d’un any enorme, teníem un lloc per a Mbappé. Sobre si prefereixo Benzema o Lewandowski, he de dir que soc del Madrid i prefereixo Benzema». Unes declaracions que han corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Tebas va anar més enllà i va arribar a assenyalar que el nou jugador del Reial Madrid, el centrecampista francès Aurelién Tchouaméni, «sorprendrà pel seu nivell i serà fins i tot més decisiu que Lewandowski» després de la marxa de Casemiro al Manchester United.

Notícies relacionades

El ‘capo’ de LaLiga oferirà aquest divendres una roda de premsa en què analitzarà el mercat de fitxatges i inevitablement haurà de parlar de la pèrdua de pes del campionat espanyol davant altres, com la Premier League o la Bundesliga. Per al dirigent, «no hi ha només la Premier. Amb la Bundesliga estem gairebé igual en despesa i no estan tan preocupats com els nostres».

Finalment, va assenyalar que «s’infravalora LaLiga perquè és una cosa molt típica dels espanyols. És difícil comparar-se amb països que tenen el doble de població i 21 milions d’abonats al futbol, i nosaltres només 9. Caldria veure els resultats i no els malgastadors de diners».