ACTUALITAT BLANCA

Florentino obre la porta a la sortida de Casemiro al Manchester United

Florentino obre la porta a la sortida de Casemiro al Manchester United

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

La ciutat esportiva de Valdebebas ha acollit aquest matí una reunió entre Florentino Pérez i Casemiro. Sobre la taula, la potent oferta del Manchester United. A la trobada, el president madridista ha obert la porta a la sortida del centrecampista brasiler, que al seu torn li tempta molt la idea d’un canvi a la Premier League. No trigarà a decidir-se en un sentit o un altre l’operació.

El Madrid no té necessitat de vendre però si te’n vols anar t’has guanyat el dret a sortir després d’aquests anys al club, li hauria comentat Florentino Pérez al jugador, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO. El United planteja oferir 60 milions; el Madrid en demana 80. En algun punt entremig arribaria l’acord.

A Casemiro, per la seva banda, li agrada l’oferta. Als seus 30 anys, el United li proposa un contracte per cinc temporades i uns emoluments superiors als que rep al Madrid (gairebé el doble). Casemiro va renovar l’agost de l’any passat pel club blanc fins al 2025. Una extensió de contracte en la qual es va incloure una clàusula de 500 milions d’euros.

Bona predisposició

Hi ha, doncs, bona disposició entre les dues parts, el Madrid i el futbolista, que l’operació es porti a terme. I totes dues volen que es realitzi en uns termes amistosos. De manera que només falta que es concreti l’oferta d’un Manchester United que necessita reforços com l’aigua a l’estiu després d’un inici pèssim de temporada, amb dues derrotes estrepitoses.

Notícies relacionades

Ten Hag i el seu nou projecte caminen desesperats buscant fitxatges que canviïn la fisonomia de l’equip i no els està resultant fàcil. S’han encallat les negociacions amb Adrien Rabiot i Frenkie de Jong no està per la feina de deixar el Barcelona per un equip que no competeix a la Champions i que està en reconstrucció.

Si el Madrid es queda sense Casemiro té intenció de pentinar el mercat i farà moviments, però sense presses. El substitut natural del brasiler seria el francès Tchouameni per 80 milions més 20 en variables.