No treballa al club des de maig

Detingut un extrenador i observador de l’Osasuna per un presumpte cas d’abús de menors

L’exentrenador del Club Deportivo Varea, cessat dissabte passat, va ser detingut fa uns dies per un presumpte cas d’abús de menors.

Detingut un extrenador i observador de l’Osasuna per un presumpte cas d’abús de menors

@CAOsasuna

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

En les últimes hores ha sigut detingut un extrenador i observador de l’Osasuna per un presumpte cas d’abús de menors. L’exentrenador del Club Deportivo Varea, cessat dissabte passat, va ser detingut fa uns dies per un presumpte cas d’abús de menors, segons ha confirmat la Delegació del Govern a la Rioja, si bé han assenyalat que la investigació segueix el seu curs, per la qual cosa no podien oferir més detalls.

Per la seva banda, en un comunicat penjat a la seva pàgina web, el Club Atlético Osasuna ha explicat que aquesta persona estava «vinculada al club en qualitat d’observador». Segons ha indicat, «s’ha encarregat de la relació amb els clubs de la Rioja per traslladar les seves necessitats a l’entitat ‘rojilla’, i d’altra banda ha realitzat informes, en qualitat d’observador, de partits d’edats juvenils i cadets». «Mai ha entrenat equips del club ni ha sigut responsable dels centres de tecnificació de l’entitat», ha recalcat.

Notícies relacionades

Així mateix, ha apuntat que, «des del mes de juny passat ja no realitza cap funció per a l’entitat» i ha anunciat que «ha pres la decisió de finalitzar la seva relació contractual amb aquesta persona». Finalment, l’Osasuna ha destacat que disposa en el seu futbol base d’«un sistema especialitzat d’atenció a les famílies que permet la detecció de qualsevol comportament anòmal en la vida personal o formativa dels seus jugadors sense que, fins ara, s’hagi detectat res relacionat amb aquest presumpte cas».

El club ha remarcat que la seva «prioritat sempre ha de ser protegir la integritat i el desenvolupament personal de tots els jugadors i jugadores que formen part del seu futbol base, motivació que impulsa totes i cada una de les decisions que pren el Club Atlético Osasuna, també en aquest cas».

Temes:

Osasuna