PRETEMPORADA

L’Espanyol i Las Palmas no passen de l’empat a Marbella

El conjunt blanc-i-blau no va aconseguir encadenar la segona victòria de la pretemporada. Va empatar davant l’equip canari (0-0) en el segon amistós

1

L’Espanyol i Las Palmas no van passar de l’empat al Marbella Football Center en un amistós de pretemporada que va començar a baixes revolucions i que va madurar fins a un final en el qual els dos conjunts van poder trencar l’equilibri.

El marcador no es va moure en la primera meitat. L’Espanyol no es va mostrar especialment incisiu ni el seu joc va ser especialment fluid en aquests 45 minuts inicials. Las Palmas semblava estar més còmode sobre la gespa. Vini Souza, un dels nous fitxatges dels blanc-i-blaus, va ser un dels més destacats juntament amb el del planter Simo, que va brillar a un gran nivell en defensa. També van ser els primers minuts per al porter Lecomte.

Cap dels dos conjunts va fer mèrits per desfer l’empat malgrat els avisos de Melamed i Jonathan Viera en els minuts inicials. Van deixar el treball per després del descans. Tots dos van realitzar una enorme quantitat de canvis. En la represa, el bloc canari va donar un ensurt clar: un xut de Moleiro en el minut 59 que es va estavellar al pal va inquietar la defensa catalana. El futbolista va ser un dels principals problemes per a la defensa blanc-i-blava.

De fet, els blanc-i-blaus van millorar amb l’entrada del centrecampista Sergi Darder i es van apropiar gradualment del partit. L’Espanyol va disposar de més ocasions gràcies a la societat formada pel mallorquí i Joselu. A pocs segons del xiulet final, Pejiño va espantar els de Diego Martínez: l’atacant va aprofitar una passada filtrada per arribar als dominis de Joan García i el seu txut ret va sortir desviat, molt a prop del pal esquerre. No hi va haver temps per a més.